Путіну дали 10 днів на “жест доброї волі”. Про це заговорили вже й у Росії

Путіну дали 10 днів на “жест доброї волі”. Про це заговорили вже й у Росії

Оточення російського бункерного президента вже прямо попереджає його про те, що наближається небачена катастрофа.

Цілком можливо, що в найближчі 10 днів Путіну доведеться ухвалювати дуже важливе рішення щодо відведення військ з деяких окупованих територій.

Про це свідчить пост у телеграм-каналі “Генерал СЗР”, який, за інформацією низки ЗМІ, веде людина, яка має відношення до служби зовнішньої розвідки Росії.

“Вчора президент був приголомшений двома доповідями. По-перше, експерти при Раді Безпеки РФ, які ще в першій половині минулого року попереджали Путіна про тимчасову втрату контролю над деякими районами Брянської, Курської та Білгородської областей, що повністю підтвердилося, зараз “утішили” новим прогнозом.

Оцінка ситуації змінилася після візиту Сі Цзіньпіна до Росії і експерти поспішили ознайомити з нею президента. За їх оцінками, за збереження поточних тенденцій, Росія до березня наступного року втратить контроль не лише над “новими територіями” у Донецькій, Луганській, Запорізькій та Херсонській областях України, а й над Кримом”, – йдеться у повідомленні.

Також наголошується, що якщо таке станеться напередодні президентських виборів, на думку авторів доповіді, на Росію очікує період політичної турбулентності з важко прогнозованим результатом.

“Експерти радять “поступитися” частиною нових територій і сконцентруватися на утриманні “ЛДНР”, у межах до 23 лютого 2022 року, та Криму. При цьому цей “жест доброї волі” має бути сигналом Заходу про запрошення України за стіл переговорів. Автори доповіді РЕКОМЕНДУЮТ ухвалити подібне рішення протягом, максимум, десяти днів, інакше буде дуже проблематично уникнути “катастрофи”, – пише “Генерал СЗР”.

Тим часом, міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що Україна, користуючись значним виснаженням російської армії та постачанням західної зброї, має “дуже добрі шанси” здійснити успішний контрнаступ навесні цього року.

Читайте також  Путін готує «неприємний сюрприз» до нової сакральної дати

“Українці завдали росіянам значних втрат, і ті виснажили свої запаси бронетехніки так, як ніхто ніколи не міг собі уявити. І тепер ми бачимо, як Росія розконсервує танки Т-54 та Т-55 через рівень втрат, які завдали українці”, – зазначив голова Пентагону.

Він підкреслив, що через ресурси Росії вичерпуються, вона все частіше постає перед браком артилерійських боєприпасів та інших речей і змушена звертатися за допомогою до Ірану та Північної Кореї.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело