Categories: Війна

Екстрасенс Марія Тиха: Поки на мапі світу існує Росія, загроза повторення повномасштабної агресії є завжди

Екстрасенс Марія Тиха: Поки на мапі світу існує Росія, загроза повторення повномасштабної агресії є завжди

Екстрасенс, відьма-некромантка Марія Тиха в інтерв’ю УНІАН розповіла, що чекає на українців навесні, на яких напрямках фронту буде “найгарячіше”, коли ЗСУ можуть піти у контрнаступ та звільнити окуповані міста, та чи закінчиться війна у 2023 році.

Маріє, дайте, будь ласка, прогноз на цю весну. Що на нас чекає?

Карта “Маг” мені чітко показує, що є якийсь наказ, пов’язаний саме з військовим просуванням на територіях, де зараз найгостріша ситуація – Луганщина, Донеччина. Я бачу, що ми отримаємо якусь додаткову зброю у хорошому обсязі. На це вказують карти “Дев’ять пентаклів” та “Дев’ять кубків”. Зрештою буде прийнято й рішення про контрнаступ.

У березні-квітні до нас приїде якась високопоставлена особа. А наприкінці весни та влітку ми дізнаватимемося якісь переможні новини, відбуватимуться позитивні події. Деякі окуповані території ЗСУ почнуть звільняти. Але при цьому будуть і обстріли.

Якою взагалі буде ситуація на фронті?

Найперше, я чітко відчуваю, що буде відкрито ще один фронт. Окупанти хочуть від Запорізької атомної електростанції просунутися до міста. У Луганській області можливі “котли”, окупанти мають план спалити вщент цю область. Однак ми зараз перебуваємо в позиції спостерігача, розробляємо план контрнаступу. В результаті, ми відіб’ємо всі атаки.

У Донецькому напрямку росіяни теж просунулися, але це тимчасово. Тому що, знову-таки, карти показують наказ, який було ухвалено. Тобто ми зараз плануємо саме контрнаступ – з якого боку, куди і таке інше. Буде зміна стратегії й ми підемо з якоїсь іншої точки, тобто не з тієї, з якої планували спочатку.

Також я бачу, що у Бахмуті буде виведення військ. Думаю, вже у квітні. А поки що є небезпека застосування хімічної зброї. Можуть обстрілювати фосфорними бомбами, як Херсон. Єдине, що мене бентежить – те, що місто справді може бути знищено, там дуже багато руйнувань. З нього не залишилося практично нічого. І в мене дуже велике питання щодо мирного населення. Окупанти там можуть організувати тортури.

Також ситуація буде складною у Харкові. Бачу руйнування, проблеми зі світлом та водою. Триватимуть і обстріли. Можливий приліт по лікарні, поряд з якою знаходиться супермаркет.

Загалом про найбільш багатостраждальні міста можу сказати те, що на них випадає карта “Четвірка мечів з дияволом”. Це свідчить про те, що буде багато смертей. Люди гинутимуть від тортур.

Які ще міста Росія продовжить обстрілювати?

Досі дуже сильно “фонить” Харків та Харківська область. Також у зоні ризику Краматорськ, Дніпро та Дніпропетровська область, Нікополь, Полтава, Херсон та Хмельницький. Саме в березні там можуть бути сильні обстріли. Небезпека нависла над Тернополем та Запоріжжям. У Києві також триватимуть ракетні атаки. У Сумській та Чернігівській областях буде загострення за участю ДРГ.

Чи може відбутися ще окупація якихось міст?

Окупація можлива. Треба дивитись у розрізі областей. Тобто може бути захоплення якихось маленьких селищ, маленьких містечок. Але я не бачу нічого “надприродного”. Окупація не буде серйозною.

Досить довгий час нас лякають повторним наступом. Як вважаєте, чи наважиться Путін знову піти на Україну, так само як у лютому 2022-го?

Я впевнена, що на Запоріжжя вони ще підуть. Працюватимуть ДРГ у Харківській, Сумській, Чернігівській областях. Мені снився сон, що й на Київ буде наступ. Такі спроби в окупантів будуть доти, доки ми остаточно не переможемо.

Є ще одне побоювання щодо того, що через декілька років Росія накопичить сили та знову може влаштувати повномасштабну війну.

Поки на мапі світу існує така країна, як Російська Федерація, загроза є завжди. Але якщо ця війна закінчиться й до влади прийдуть адекватні люди, війни не буде. А от якщо нічого не зміниться – буде. Орієнтовно, це може статися через п’ять років.

Зараз Україні дуже допомагають західні партнери. На що ми можемо розраховувати найближчим часом?

У березні-квітні ми отримаємо танки та далекобійні ракети. Також у нас налагоджується власне виробництво військової техніки. Західні партнери допомагають тим, що постачають нам необхідні деталі. Ба більше, отримавши ще додаткову допомогу від Заходу, вже в березні ми можемо піти у контрнаступ на Бахмутському напрямку, та й не тільки.

А чи закінчиться війна у поточному році?

Я зверталася безпосередньо до мертвих і запитувала, чи закінчиться війна у 2023 році. Мені сказали, що ні.

Чи буде ще “бавовна” у Криму?

У Криму буде “бавовна”, причому це буде найближчим часом. Вважаю, що це станеться вже у березні. Ми вже отримали ракети, які можуть стріляти на далекі дистанції. Карти показують мені склади та заводи. Тому, думаю, що ударів буде завдано саме по них.

Доволі часто можна почути, що у російського диктатора Володимира Путіна проблеми зі здоров’ям, що йому залишилося жити недовго. Яка ваша думка стосовно цього?

Цього року я вже дивилася його здоров’я. Мені чітко випадало, що у 2023 році він буде на межі, порушуватиметься питання про якусь операцію. До того ж операцію якнайшвидшу, яку не можна буде відкладати. Він має проблеми з судинами, з гормональним чоловічим здоров’ям, з нирками, тому він помре від болячки. На мою думку, зараз він перебуває під крапельницями. Його намагаються відкачати, але нічого не виходить. Плюс до всього, він взагалі має проблеми з кістками. Можливо, остеохондроз. Щось дуже сильно прищемляє йому нерв, від цього й синьота на його обличчі та руках.

Можете розсекретити плани Кремля на найближчий час?

Я впевнена, що найближчим часом Путін оголосить в Росії мобілізацію. Він планує запровадити воєнний стан у Криму. Оскільки зараз він перебуває на лікуванні, йому вкрай важливо у березні отримати Донбас, але цього не буде. Тому своїм солдатам він може дати певне відтермінування. Весна буде дуже загостреною для нас.

sviti

Recent Posts

Чи потрібна довідка про не судимість для взяття на військовий облік: в МВС зробили важливе пояснення

Чи потрібна довідка про не судимість для взяття на військовий облік: в МВС зробили важливе…

1 годину ago

“Потрібно протриматися до 2025 року”: з’явився несподіваний прогноз щодо війни в Україні – чим усе закінчиться

"Потрібно протриматися до 2025 року": з'явився несподіваний прогноз щодо війни в Україні – чим усе…

3 години ago

Військовозобов’язаних чекає штрих-код: що він означає

Військовозобов’язаних чекає штрих-код: що він означає Військовозобов’язаним тепер вклеюють у військово-обліковий документ штрих-код (VIN-код), що…

5 години ago

Не лише без світла: з понеділка розпочнуться відключення газу – які графіки

Не лише без світла: з понеділка розпочнуться відключення газу – які графіки Наступного тижня мешканцям…

7 години ago

Вдарить +26 градусів: в Україні різко зміниться погода наступного тижня

Вдарить +26 градусів: в Україні різко зміниться погода наступного тижня В Україну прийде потепління, але…

9 години ago

Якщо у чоловіка немає військового квитка з собою: яке покарання та штрафи

Якщо у чоловіка немає військового квитка з собою: яке покарання та штрафи Працівник ТЦК, поліцейський…

11 години ago

This website uses cookies.