Після війни для України відкриється “вікно можливостей”: астролог назвав вирішальний рік

Після війни для України відкриється “вікно можливостей”: астролог назвав вирішальний рік

Астролог і хіромант Володимир Бадіян, який назвав терміни завершення війни, розповів, коли відкриється “вікно можливостей” для України і чому стабільність Європи може похитнутися найближчим часом.

Про це пише ТСН.ua.

За його прогнозами, Україні на відновлення буде потрібно близько 10 років.

“До середини 2025 року влада має змінитись “під нуль”. Це “вікно” найбільших інтеграційних змін у нашій країні. Закінчиться війна і має докорінно змінитись влада в країні. 2025 рік буде важливим для України, саме в цей період має змінитися і судова гілка влади”, – вважає астролог.

За його словами, для Європи цей період буде складним. Будуть проблеми у фінансовому плані, стабільність та комфорт також порушаться.

“Європа ослабла. Азія стає сильнішою. Україна є важливим елементом для Росії та Китаю як важіль впливу на Європу. Тому втрата України для Росії буде втратою можливості тиснути на Європу. Україна не зможе перемогти сама, їй потрібно з кимось об’єднатися. І таке єднання відбудеться”, – прогнозує Володимир Бадіян.

Раніше “Апостроф” розповідав, що ведичні астрологи Ганна та Олексій Суханови передбачають, що в березні Сили оборони можуть піти в наступ та повернути частину захоплених росіянами територій. Загалом цей місяць є трансформаційним періодом.

Читайте також  Заборонити чоловікам виїзд з України на три роки після війни: адвокатка пояснила, чи законно це

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело