Чи можливе завершення війни у 2023 році? Три відомі астрологи дали прогноз

Чи можливе завершення війни у 2023 році? Три відомі астрологи дали прогноз

Існує велика ймовірність того, що повномасштабна війна в Україні завершиться у 2023 році.

Астропрогнози озвучили три відомі астрологи.

За словами Влада Росса, президент РФ Володимир Путін усвідомлює, що програє битву з Україною, а постачання озброєння з кожним днем наближають заповітний день перемоги. Астролог не виключає, що повномасштабна війна закінчиться 2023 році.

Росс також попереджає, що Путін може піти ва-банк і наказати здійснити новий наступ на Київ.

“Якщо він абсолютно божевільний, то в лютому в черговий раз почне наступати на Україну”, – резюмував астролог.

Його колега Ірина Звягіна попереджає, що лютий буде досить напруженим місяцем, оскільки ЗС РФ продовжуватимуть наступати на позиції української армії, намагаючись окупувати якнайбільше територій.

“Я вже писала, що Україна має важкий період до квітня, поки Нептун вийде з опозиції до Марса, Сатурн піде глибше в Риби з опозиції до Сонця, Юпітер і Марс вже не надихатимуть Марс і Сонце в гороскопі Росії”, – продовжила астролог і додала, що після квітня ситуація в Україні почне налагоджуватись.

Ганна Вергелес також вважає, що 2023 року може завершитися повномасштабна війна в Україні. За її словами, цьому сприятиме сприятлива атмосфера, яка сконцентрувалася довкола нашої країни.

“Щодо завершення війни я виділила б три точки: найімовірніше, почнеться мирний процес навесні, навіть ближче до літа – кінець квітня, травня і перша половина червня”, – озвучила Вергелес свій прогноз.

Читайте також  Путін уже зрозумів, що його грохнуть: Піонтковський розповів, що відбувається у Кремлі

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело