Пророцтва карпатського Мольфара Нечая на 2023 рік

Пророцтва карпатського Мольфара Нечая на 2023 рік

Пророцтва – сьогодні ними заповнений практично весь інтернет. Весь світ дізнався, що відбувається в Україні. Якщо раніше цю країну не можна було назвати надто популярною, то тепер практично кожен знає про те, що вона є. І немає нічого дивного в тому, що всім хочеться дізнатися про те, коли закінчиться війна. Точної інформації з цього приводу, звісно, ​​немає, але можна вивчити прогнози Мольфара Нечая на 2023 рік для України.

Хто такі мольфари?

Мольфари – це (якщо говорити спрощено) карпатські провісники. У культурі гуцулів так називають людей, які мають надприродні здібності, тобто вміють заглядати в майбутнє, знають як лікувати ті чи інші хвороби, а також, бачать більше, ніж решта. Якщо вивчити стародавні повір’я, то раніше були добрі та злі мольфари, останніх називали чаклунами. Однак сьогодні вже вважається, що справжнім може бути лише добрий мольфар, тобто білий. Такі люди займаються цілительством, причому зцілює хвороби з допомогою сили природи, основою чого покладено заклинання і відвари трав. Щодо того, як роблять передбачення ці люди, то вони спираються на божественну силу, власне кажучи, є віруючими людьми, носять хрести та використовують їх у своїй професії.

Примітно те, що справжні мольфари категорично заперечують те, що існує темне чаклунство, але обговорюватимемо сьогодні прогноз Мольфара Нечая для України, проте для початку варто обговорити його біографію.

Мольфар Нечай

Окремий рядок в історії цих людей займають мольфар Нечай. Його звуть Михайло Михайлович, свого часу він народився у звичайній робітничій сім’ї, вивчився в Умані, і навіть служив у радянській армії. Родом він із Івано-Франківська, і він сам каже, що відчував цілющі сили вже у вісім років. Тоді він умів зупиняти кров.

Популярність свою ця людина набула у 1989-му році, коли до неї прийшло офіційне запрошення від влади міста, яка влаштовує фестиваль «Червона рута», забезпечувати хорошу погоду. Звучить це дуже дивно, але так і було. Багато хто став тоді свідками його умінь, адже він буквально розігнав руками хмари.

Померла ця людина досить трагічно. І він передбачав свої смерті. Він знав, що його йдуть вбивати і з якоїсь причини, яка відома, мабуть, тільки йому, впустив свого вбивцю до будинку.

Читайте також  "Зараз головне не зламатися": з'явився прогноз щодо війни в Україні – все трапиться у липні

Пророцтво про Україну

Головне пророцтво Мольфара Нечая про розпад України полягало в тому, що війна буде, але все пройде так, як заплановано. Багато хто не вірив у те, що Україна з Росією будуть ворогами, проте Нечай говорив про цю братовбивчу війну ще задовго до того, як вона почала, бо сам він помер дуже давно.

Ця людина ніколи не приховувала своєї любові до рідної країни та народу. І він справді знав, що державу чекають дуже тяжкі часи, і про це згадувала навіть його дружина. Він сказав, що з Володимиром Путіним пробуватимуть домовитися, причому з ним говорять і чоловіки і жінки, але це дуже лукава людина. Він вдає, що нічого не розуміє, але і на нього знайдеться своя сила. Якщо він не поступиться, то буде велике лихо.

Сьогодні складно сказати про те, про яке саме лихо йдеться, тому що весь світ завмер в очікуванні ядерного удару, і якщо Росія так зробить, то це вже буде непросто Війна між Росією та Україною, це вже буде світовий конфлікт. І якщо простежити історію, то неважко передбачити, до чого спричиняють такі конфлікти. Не виграє у цій війні ніхто. Необхідно робити висновки про те, що вже було раніше, власне, пророцтво Мольфара Нечая про війну в Україні є найкращим для цього підтвердженням. Схід – це зона ризику Ще 14-го року всі згадали про мольфара Нечая, бо він називав схід зоною ризику, бачив загрозу з боку Донбасу, але тоді навіть говорили про те, що загрозу для України можуть нести Румунія чи Польща. Він вважав, що Україну можуть поділити на деякі табори та території, і все це закінчиться тим, що ця країна перестане існувати. Однак це саме теоретично, бо сьогодні вже відомо, що загроза прийшла Росії.

Читайте також  Падає ризик ядерної катастрофи: астролог спрогнозувала, що чекає Україну найближчими днями

«Страшне пророцтво»

Мольфар свого часу говорив про те, що на Україну чекає розкол. Звичайно, багатьох це лякає, тому що в цьому випадку вона буквально зникне з карти світу, а її народи розбредуться по інших країнах. Однак він також каже, що це буде тимчасове явище, бо незабаром країна відновиться. Однак вона вже ніколи не буде колишньою. Це буде зовсім інша держава, з якої розпочнеться відродження іншого світу. І інші прогнози карпатського Мольфара Нечая на 2023 рік для Миру лише підтверджують ці слова.

Таке страшне пророцтво дід Нечай дав в інтерв’ю ще 2009 року, тобто задовго до тих подій, які розкололи Україну на окуповані території. Вже після його смерті вдова провісника говорила про те, що він дуже часто повторював про зради та приниження, які чекають на український народ, але зрештою все буде гаразд. Народ України потім ще довго згадуватиме цей тяжкий час, переказуючи його один одному, і вже ніколи стосунки з росіянами не будуть колишніми, бо на українців пішов народ, який забув про свою спорідненість.

Коли закінчиться війна?

Складно сказати про те, коли закінчиться війна в Україні, адже останні прогнози Мольфара Нечая про Україну на 2023 рік про це нічого не говорять. Однак, якщо простежити за словами багатьох провидців, не тільки Мольфара Нечая, то можна помітити, що війна точно не триватиме роки. Не варто порівнювати Україну і те, що в ній відбувається з тим, що буває в інших країнах, наприклад, Палестини. Україна переможе. І переважно всі дати перемоги випадають на кінець 2023 року. Так, це ще не скоро, і перемогу треба буде зачекати, але вона буде.

Читайте також  Енергодар знову під обстрілами окупантів: комунальники проводять аварійні роботи

Що відомо про Володимира Зеленського?

Щодо того, що буде з нинішнім президентом України, мольфар нічого не говорив, бо пророцтво Мольфара Нечая про Зеленського відсутнє. Відомо лише те, що ніхто його не вб’є, хоча замахи на життя Володимира Зеленського таки будуть, тому йому треба бути максимально обережним. Однак для цього не треба бути провісником, адже у ворога нинішнього президента свої методи ведення війни, зокрема, він може використовувати і такий метод, як вбивство. У будь-якому разі в України та її влади в майбутньому все буде добре, тобто переживати з цього приводу не доводиться.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело