Потужний удар у будь-який момент: астролог назвав міста, яким загрожує атака РФ на Новий рік і Різдво

В кінці грудня Марс з’єднається із зіркою люті, буйства і насильства Альдебаран. Таке з’єднання може дати сильний обстріл з повітря, свідчить гороскоп.

Астролог Дмитро Уранус склав гороскоп для України на найближчі тижні та спрогнозував, коли є ризик масштабних ракетних ударів і яким містам найбільше загрожує небезпека.

За словами фахівця, головний поточний напружений аспект – з’єднання Марса із зіркою Альдебаран. Точна дата з’єднання – понеділок 26 грудня 2022 року. Інтервал часу, коли це з’єднання в силі – з 23 грудня по 1 січня включно.

“Марс – бог війни, а Альдебаран – зірка люті, буйства і насильства. Таке з’єднання, в період з 23 грудня по 1 січня, може дати сильний обстріл з повітря в будь-який момент. З’єднання відбувається в повітряному знаку Близнюки, тому це саме повітряна агресія… Але цей же аспект можна повернути і в іншу сторону, проявивши лють проти ворога. Це палиця з двома кінцями. Ми теж можемо завдати великої шкоди противнику в цьому інтервалі часу. Обміни інтенсивними ударами дуже ймовірні”, – написав Уранус у своєму Telegram-каналі.

В цілому, аспект з’єднання Марса і Альдебарана несе світу безліч різноманітних аварій, катастроф, пожеж в найближчий тиждень.

Астролог вважає, що основний ракетний удар буде спрямований на Київ і Київську область. Також небезпека може нависнути над містами Кривий Ріг та Черкаси.

“Астрокартограма молодика від 23 грудня, на найближчі 30 днів, вказує на небезпечний і руйнівний аспект Плутона, що проходить поруч з містами – Харків, Чугуїв, Добропілля, Покровськ, Селидове. Крім постійних атак в районі Бахмута і Соледара, можлива важка ситуація в районі Мар’їнки. Можлива атака в напрямку Курахового”, – попередив Уранус.

Читайте також  У Москві назвали цинічні умови поновлення перемовин з Україною

Він додав, що в карті незалежності України зараз проходить останній транзит з’єднання Сатурна й Місяця. Точна дата з’єднання – 31 грудня.

“Близько цієї дати ворог може спробувати максимально нашкодити людям, які проживають в Україні. Наприклад, влаштувати тривалий масований обстріл на кілька днів, повний блекаут або ще якусь гидоту. Ворог любить красиві дати, і обов’язково постарається зіпсувати людям свято в Україні. Останній прохід Сатурна по Місяцю близько 31 грудня може дати якийсь “фінальний акорд симфонії Путіна”, – пише астролог.

На Різдво (6-7 січня 2023 року) є ризик ударів по об’єктах водного господарства. Або це будуть масовані удари по Україні з моря.

“Думаю, що не варто планувати якихось особливих заходів на новорічні свята. Бережіть себе!”,- резюмував Уранус.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело