Коли війна в Україні почне згасати – прогноз астролога

Вже навесні, як прогнозує астроексперт, українці відчують полегшення.

Українці плекають великі надії на 2023 рік, вони сподіваються, що наступного року в нашу країну нарешті прийде мир. Та чи є підстави для закінчення війни, пояснила астролог Валентина Віттрок.

За її словами, у 2023 році в астрологів дійсно є підстави для оптимізму щодо ситуації в Україні. У коментарі ТСН вона пояснила, що “зірка смерті” піде:

“По-перше, на зміну “п’ятірці” – “зірці смерті” – приходить “четвірка”, яка вважається мирною, тому все в нашому житті має нехай не одразу, але поступово нормалізуватися”.

Крім того, продовжила астролог, у травні 2023-го планета успіху й везіння Юпітер перейде в знак небесного покровителя України – Тільця. Наразі ж він в Овні, тому точаться активні бої.

Та це не означає, що у травні ж й закінчиться війна, Юпітер – повільна планета, швидких результатів не чекайте одразу. Та все ж воєнні дії підуть на спад, війна поступово згасатиме.

Також у березні наступного року Сатурн буде в знаку Риб, тоді теж очікується сповільнення наступів та боїв. Астролог прогнозує, що в цей час життя українців стане легшим у багатьох сферах.

 

Читайте також  Новий наступ армії РФ: під загрозою два регіони і два великих міста – експерт

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело