“З 20 грудня почнеться боротьба”: астролог назвала місто України з якого потрібно виїхати до весни

Гороскоп для України та Києва до кінця 2022 року. Де чекати неприємності і запеклої боротьби.

 

Війна в Україні триватиме мінімум до весни 2023 року. Астролог Яна Тимощук зазначає, що столиці України Києву буде важко.

“Як я і говорила, з Києва потрібно їхати. Небезпека буде зростати до 20 чисел грудня. 20, 21, 22 грудня – всі ці дати можуть бути складними для Києва”, – зазначає астролог.

Яна Тимощук додає, що Києві будуть знаходиться в стані жертви.

“Тривалість протистояння з окупантами буде. Буде запекла, жорстка боротьба. Я настійно рекомендую їхати з Києва до квітня. До Нового року в Києві може бути поставка зброї і певні домовленості. Блекаут буде, і відключення світла продовжуватимуться”, – йдеться в прогнозі.

За її словами, Київ готовий до оборони, але є багато ілюзій, які відчуває агресор з приводу Києва.

Наступ на Київ з Білорусі – прогноз
“Війська будуть стягуватися і ситуація за планом захоплення якихось територій є. Вони (Білорусь і Росія – ред.) вже об’єдналися, є чітке партнерство і все прописано, і розписано. Може бути різкий і несподіваний прорив, але може і програтися інформаційний сценарій. Питання поки не вирішене. Вони самі ще не знають, а сторона Лукашенка намагається всидіти на двох стільцях”, – додала астролог.

Також астролог попереджає, що карти показують про втрати і складну ситуацію.

“Київ буде оборонятися і боротися до кінця. Прилітати ракети будуть не тільки в Київ, але в підсумку ми отримаємо чудове майбутнє”, – додала фахівець.

Читайте також  "Зафігачьте "Калібром": у Лукашенка запропонували РФ завдати удару по Україні і назвали ціль

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело