Блекаут не за горами: астролог розповів, чи буде Україна зі світлом на Новий Рік

Астролог Влад Росс назвав найнебезпечніший період, коли українці можуть надовго залишитися без електроенергії.

Україні не загрожує тотальний блекаут, коли вона буде змушена днями або тижнями обходитися без світла, але вже в найближчі дні дефіцит електроенергії буде близький до 100%. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

За прогнозом астролога, найнебезпечніший період, коли Росія може завдати особливо сильних ударів по енергетичній інфраструктурі України, українці проживають вже зараз.

“Найбільша небезпека – в першій половині грудня, особливо поблизу повного Місяця 8 грудня, коли Місяць буде поєднуватися з Марсом – 7-8 грудня. Це найнебезпечніша точка для нашої країни. У ці дні Україна може бути “відключена” на 80-90%”, – застеріг Влад Росс.

Однак, на думку астролога, “темні часи” для українців закінчаться в 20-х числах грудня – після входження Юпітера в знак Овна.

“Тож Новий рік ми в більшості своїй будемо зустрічати зі світлом. Хоча, з іншого боку, зі свічками теж романтично – можна економити електроенергію і не вмикати світло”, – зазначив Влад Росс.

Крім того, складаючи більш довгостроковий прогноз для України, астролог наголосив, що повний і тривалий блекаут їй не загрожує.

“Я не бачу, що наша країна буде абсолютно відключена, знерухомлена і знеструмлена. Але небезпечний період буде, причому в найближчі дні. А далі у Росії просто можуть закінчитися ракети великої дальності, а поставки балістичних ракет з Ірану заблоковані”, – вважає Влад Росс.

Читайте також  Астролог Ольга Медвецька: Протягом жовтня буде високою ймовірність застосування заборонених видів зброї

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело