Геніальний план Путіна: росіяни витрачають ракети, щоб бити українськими забігайлівками. Фото

Російські окупанти витратили 3 ракети, щоб знищити ресторанчик у селі

Вже весь світ чудово знає, що Росія постійно бомбить мирних жителів України різноманітними ракетами. У зв’язку з тим, що путінські окупанти не можуть досягти цілей Путіна, російський тиран наказав знищувати мирне населення та критичну інфраструктуру. Є інформація про те, що російські окупанти витратили три дорогі ракети для того, щоб знищити «гендель» у Запоріжжі.

Відповідну публікацію розмістили у соціальних мережах, посилаючись на Запорізьку ОВА.

Усі українці знають, що окупанти обстрілюють Запоріжжя буквально щодня. Вони роблять це спеціально, щоб вбивати мирних мешканців та сіяти паніку у соціумі.

Є інформація про те, що окупанти вкотре обстріляли ракетами С-300 Запорізьку область. Цього разу вони потрапили по одному із селищ, знищивши один із місцевих ресторанів. Важливо наголосити, що для цього вони витратили 3 ракети.

«Заздрість – ось основа російської агресії до українців. Вона була сотні років тому, є зараз, буде й надалі. Їм все подобається в Україні, окрім українців. Земля, поля, будинки та наша кухня.
Сьогодні близько п’ятої “друга армія світу Витратила три ракети, щоб поламати придорожній ресторан у селі Запорізького району. Голодна сволота. Самі не їдять та іншим не дають. От і є їхня великоросійська національна ідея”, – йдеться у публікації ОВА в популярній соціальній мережі.

Читайте також  Блекаут не за горами: астролог розповів, чи буде Україна зі світлом на Новий Рік

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело