Місяць буде неспокійним: астролог шокувала прогнозом на листопад

Місяць буде неспокійним: астролог шокувала прогнозом на листопад

Валентина Віттрок розповіла, на що знакам Зодіаку варто чекати від останнього осіннього місяця цього року.

Відомий астролог Валентина Віттрок дала розгорнутий прогноз на листопад. Згідно з її прогнозами, місяць буде вкрай неспокійний. Можуть відбуватися події, які перевертають життя догори дном.

“Три планети до середини листопада (Сонце, Венера, Меркурій) задають тон Місяця. Якщо врахувати, що в листопаді відбувається місячне затемнення, то назвати місяць спокійним – не можна. Але в ньому є багато гіпнотично чарівного: пристрасть, стратегія, сила, натиск і магія”, – написала Віттрок.

Також експертка попередила, що всілякі знайомства, рішення почати стосунки або одруження в період коридору затемнень навряд принесуть людині щастя.

“Аспект “ворота Попелюшки” в місячне затемнення вельми актуальний. Справа в тому, що знайомства, пропозиції, весілля в коридорі затемнень проходять по життю індивідуума червоною ниткою… Не факт, що кармічні зв’язки, що наступають в коридорі затемнень є щасливими. Адже вони так і називаються – “кармічні”, оскільки мають безпосереднє відношення до наших доль і людей, з якими нам йти по життю не одне втілення”, – пояснила Віттрок.

Читайте також  "Кохати, бачити відображення": президент Зеленський зворушливо привітав дружину з Днем народження

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело