“Будуть серйозні бої”: астролог назвала “смертоносні” міста на найближчі дні

За словами експерта, в деяких містах буде справжня “м’ясорубка”.

Астролог Яна Езотеричка назвала кілька українських міст, над якими нависла небезпека. За словами експерта, там будуть йти серйозні бої, не виключені ракетні удари і смерті.

Першим “палаючим” містом Езотеричка назвала Запоріжжя. За її словами, там буде відбуватися справжня “м’ясорубка”. Можуть бути серйозні втрати, адже ситуація буде дуже жорсткою.

Також небезпека чекає і на центр Києва. Експерт закликала терміново покинути це місце, щоб не постраждати від агресії Росії. У Дніпрі, за словами експерта, можуть бути прильоти ворожих ракет. Тому не можна халатно ставитися до сигналів повітряної тривоги. Не менш небезпечна ситуація буде на Волині і в Тернополі.

“Показує енергію вогню. Це ймовірність прильотів. Тернопіль буде смертоносним. Карти показують енергію смерті. Дуже великі втрати, а в разі біди, можна чекати на неприємності”, – сказала астролог на своєму YouTube-каналі.

Також варто бути обережними жителям Херсонської області. За словами експерта, там будуть запеклі бої і втрати з різних сторін.

Читайте також  Лиман звільнять через кілька днів: Арестович спрогнозував нову перемогу бійців ЗСУ (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело