Палає Кримський міст: з’явилося перше відео потужної пожежі. Дим видно за кілометри

Жителі Керчі повідомили про пожежу та вибухи в районах залізничної гілки Кримського мосту. Радник голови Криму Олег Крючков заявив, що на Кримському мості просто спалахнула паливна цистерна в хвості вантажного поїзда.

Керівництво України ось уже довгий час обмірковувало можливість і доцільність підриву Кримського мосту. Ще б пак, цей об’єкт дуже важливий для російських збройних сил, оскільки це ” основні ворота” для постачання російської армії в Криму. Але чи неймовірне везіння, чи хитрий план Залужного спрацював, але сьогодні, 8 жовтня, мрія багатьох українців втілилася в життя.

Так, стало відомо, що близько 6 години ранку 8 жовтня на Кримському мості вибухнула потужна пожежа. Нині туди не пускають людей.

Як повідомляє ФМ.Керчі, вибух стався о 6 годині ранку, дорогу охопив вогонь, стовп йде від Аршинцева у бік протоки. Світиться вантажний потяг, арки мосту вимкнули. Станом на 06:43 пожежу ще не почали гасити, в акваторії Чорного моря нікого немає.

За словами очевидців, вибух був досить потужний, багато хто відчув вібрацію стін, частину скла пошкоджено.

У Мережі почали з’являтися перші фото та відео мосту, що горить.

Тим часом РосЗМІ пишуть, що ситуація під контролем, а вибух це зовсім не вибух, а “невелике загоряння у хвості вантажного поїзда”. Росіяни запевняють усіх, що все сталося через випадкове займання паливної цистерни.

В даний час рух транспортною магістраллю перекрито. На місці інциденту працюють представники екстрених служб.

Вже відомо, що в районі НП, що сталася на Кримському мості, зруйновано дорожнє полотно.

У Мережі вже повно коментарів про те, що сталося:

  • ЗСУ не поскупилися, подарунок Воффке на ювілей вийшов що треба. Ось так взяли і фізично довбали по скріпі, що кримський міст;
  • Кримський міст відійшов на вигідніші позиції;
  • російське керівництво віддало наказ зруйнувати Кримський міст через побоювання, що ЗСУ наступатимуть на території Росії;
  • міст цілий, просто він тепер іде на дно!
Читайте також  Катував її чайником та розжареною праскою: в Києві чоловік жорстоко розправився зі своєю коханою

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело