“Загроза дуже висока”: в українській розвідці розповіли про ймовірність ядерного удару

“Загроза дуже висока”: в українській розвідці розповіли про ймовірність ядерного удару

Поки російські мужики, ті, хто може чинити опір проти режиму путіна, біжать вдалину від Москви до кордонів РФ, їхній божевільний президент збирається натиснути ядерну кнопку.

Якщо ще місяць тому можливість використання диктатором Путіним ядерної зброї оцінювалася як неймовірно низька, то зараз ситуація змінилася кардинально.

Сьогодні, 30 вересня, Володимир Путін офіційно оголосить про входження окупованих територій України до складу Російської Федерації. Юридично, згідно із законодавством РФ, це розв’яже йому руки для застосування ядерної зброї на полі бою. Але знаючи те, наскільки глава Кремля душевно хворий, слід зробити висновок, що удар може прийтись не лише вздовж лінії фронту, а й по цивільних об’єктах та мирних містах України.

До речі, високо оцінюють ймовірність ядерного удару з території Росії та в українській розвідці. Так, білоруський Telegram-канал NEXTALive повідомляє, що представник Генерального управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скребицький повідомив, що українська розвідка вкрай серйозно ставиться до загрози ядерного удару з боку Росії. У розвідці впевнені, що удар прийде по всій лінії фронту, де знаходиться найбільше скупчення військової техніки та солдатів. І ще можливі удари тактичною ядерною зброєю по центрах прийняття рішень та командним пунктам.

 

Читайте також  В Україні без пенсії залишиться половина, а реформа під загрозою: чого чекати

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело