Такого ще не було: синоптики розповіли, якою буде зима

Такого ще не було: синоптики розповіли, якою буде зима

Останнім часом українці частіше задаються питанням про те, на яку погоду чекати взимку. Адже в засобах масової інформації ходить багато підозрілих чуток

І річ навіть не в самій погоді, а в тому, що російська пропаганда активно популяризує ідею тотального замерзання українців. Зрозуміло, це робиться для залякування населення з метою впливу мас на президента України.

Саме тому зараз дуже важливо розповісти людям правду про те, якою буде поточна зима. Докладніше про це інформує ТСН, посилаючись на дані Укргідрометцентру.

За даними синоптиків, суворої зими в Україні не буде. Вчені стверджують, що ця інформація абсолютно жодної наукової основи в собі не несе. І всі чутки про те, що на українців чекає вкрай складний зимовий період, із сильними похолоданнями – це ні що інше, як робота російської пропаганди.

Синоптики визначили, що середня температура зимового періоду за період грудень-лютий очікується на 1-2 градуси вище за норму, яка була встановлена ​​за минулі періоди. У той же час, періоди найсуворіших холодів будуть невеликими і становитимуть у середньому від 1 до 5 діб. Зазначається, що ці дані лягли в основу перенесення початку опалювального сезону, яке планують провести українська влада цього року.

 

Читайте також  На Європу чекає суворе літо: вчені попереджають про потужну спеку та посуху

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело