Путін готує новий удар вже у жовтні: дана команда навіть олігархам

Путін готує новий удар вже у жовтні: дана команда навіть олігархам

Про плани Кремля розповів авторитетний журналіст-розслідувач Христо Грозєв.

За словами журналіста, Путін поставив завдання для олігархів та керівників держкорпорацій: необхідно терміново створювати приватні військові компанії та вербувати людей для відправки в Україну.

“Він каже, що всі (провали РФ в Україні – ред) через корупцію та некомпетентність в армії (“найманців обдурили із зарплатою”). Але знову ж таки дуже оптимістично, каже, що кожній державній корпорації та олігарху наказано створити власну ПВК для “Нового етапу в жовтні”, – написав Грозєв у Twitter.

Примітно, що раніше військовий експерт Олег Жданов заявив, що у російських державних органах уже знають усю правду про реальні втрати Росії.

“Дуже цікаві новини, я пропоную ознайомитися з ними особливо читачам із РФ. У Мережу один із опозиційних російських політиків виклав документ. Він виявився не фейковим, документ справжній. Це лист міноборони Росії до міністерства фінансів, де міноброни РФ просить профінансувати виплати сім’ям загиблих військовослужбовців у кількості 50 тис. осіб. Тобто реальні втрати Росії – 50 тисяч убитими. Це зазначено у листі”, – сказав експерт.

Також Жданов звернув увагу на ще одну цікаву річ. Зокрема російське міноборони просить міністерство фінансів врахувати, що втрати російських військових можуть становити до 8 тис. щомісяця.

Читайте також  Нові цілі: Путін вже не говорить про захоплення всієї України, а вторгнення на Київщину називає "відволікаючими діями"

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело