Астролог передрекла боротьбу за владу в Україні і попередила про небезпеку

Не варто недооцінювати ворога, зазначила Ірина Звягіна.

Астролог Ірина Звягіна спрогнозувала до кінця 2022-го та у 2023 році серйозні політичні інтриги в Україні у владі, скандали та розкриття правди.

Свій прогноз вона опублікувала у Facebook.

“Уран в Зеніті – вказівка на нестабільність влади, дії ключових осіб у непередбачуваному ключі. Уран к квадраті з Венерою – таємниці та інтриги, політичні інциденти, скандали, розкриття правди. Марс у 10-му будинку – сильний і екзальтуючий, але його квадрат із Сонцем на асценденті – це боротьба за владу на рівні правлячої верхівки. Позиція президента нестабільна. Подивимося, як і у чому проявиться”, – зазначила вона.

Разом з тим у зазначений період в Україні буде зміцнюватися армія, але ситуація буде непередбачувана, додала астролог:

“По темі діючої армії в солярі працює Великий Хрест у фіксованих знаках. Вельми важка конфігурація, в ній задіяні і Місячні Вузли. Вона ж дає активну динаміку і захист. Це та карма, яку несе народ України, і тут можна чекати багато непередбачуваного. По суті, армія України зараз і створюється (Уран у з’єднанні з висхідним Місячним Вузлом у Зеніті). І набуває в суспільстві все більшої довіри”.

Окремо Звягіна попередила про небезпеку з боку противника.

“Не варто недооцінювати ворога, у нього ще більші резерви. Нептун сильний, він в обителі і в аспекті з Місяцем. Ворогом в хід будуть пущені всі “механізми” Нептуна – шпигунство, агентурна мережа, підкуп, шантаж, Інформаційні технології. Агентурна мережа – це дуже серйозно, і у солярі на це пряма вказівка”.

Читайте також  "Вирішить долю України одна деталь": названо рік, коли війна в Україні закінчиться - прогноз

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело