Крах для Росії: астролог назвала місяць, у якому відбудеться перелом у війні

Астролог та екстрасенс Ганна Єфремова заявила, що війна в Україні закінчиться у 2023 році і потрібно вистояти до кінця року будь-якими силами. А ось у вересні 2022 року війна в Україні зменшить оберти, але це ще не буде кінцем бойових дій.

Коли закінчиться війна в Україні, це питання хвилює не лише українців, а й увесь світ, який може спіткати продовольчу кризу. Екстрасенс та астролог Ганна Єфремова дала свої прогнози з приводу осені 2022 року в Україні.

Емпат Ганна Єфремова, учасниця “Битви екстрасенсів. 17 сезон” та експерт передачі “Слідство ведуть екстрасенси” (СТБ), розповіла, що період до вересня 2022 року буде дуже важким, і українці мають виявити всю свою згуртованість.

“Україна має протриматися до кінця року будь-якими силами. Вересень 2022 року полегшить ситуацію і пом’якшить її. Але ворог знає свої сильні місця та свій сильний час! Саме зараз події піврічної давності наберуть свої оберти з новою силою в різних аспектах нашого життя”, – написала Єфремова. у своєму Telegram-каналі.

Крім того, за словами астролога, зараз розпочався вирішальний бій у війні з Росією. Якщо ми протримаємося ще півроку, то незабаром зможе святкувати нашу перемогу.

“Тільки ставши одним кулаком, ми зможемо протриматися! А ось з 2023 року у нас з’являються шанси перемогти! Це наш вирішальний бій завдовжки півроку”, – написала Єфремова у своєму Telegram-каналі.

За її словами, зараз в Україні можуть посилитись бойові дії, але вже восени 2022 року ситуація почне трохи змінюватись на користь України.

Читайте також  Що можуть влаштувати окупанти для України на день народження Путіна: експерт поділився побоюваннями

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело