Кораблі Путіна готуються завдати ракетних ударів по українських містах

Кораблі Путіна готуються завдати ракетних ударів по українських містах

Про це попередило Оперативне командування “Південь”. Якщо чуєте повітряну тривогу, краще не ігнорувати. Все дуже серйозно.

У Чорне море знову вийшли кораблі російських окупантів, які за наказом Путіна готові будь-якої миті завдати ракетних ударів по будинках мирних українців, дитячих садків, шкіл і торговельних центрів.

Російські військові терористи відчувають від цього задоволення.

Як повідомляє Оперативне командування “Південь” у Facebook, у Чорному морі готові до завдання ракетних ударів 2️ надводних та 1 підводний ворожий ракетоносій, споряджені ракетами типу “Калібр”.

“Інші 11 кораблів і катерів рашистського флоту продовжують маневрувати в ракетно безпечних районах біля узбережжя Криму”, – йдеться у повідомленні.

Оперативне командування “Південь” закликало українців не нехтувати сигналами повітряної тривоги та виконувати всі алгоритми для порятунку свого життя та життів своїх близьких. Почули виття сирен – краще пройти в укриття.

“Не нехтуйте сигналами повітряної тривоги, дотримуйтесь алгоритмів та правил дій щодо них, отриману інформацію ретельно перевіряйте на достовірність, будьте обережні з підозрілими предметами, людьми, обставинами, не поспішайте оприлюднити інформацію про них”, – резюмують наші захисники.

Читайте також  "Найстрашніше піде": екстрасенс розповіла, що чекає на українців на початку року

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело