Серпень буде важким: астролог дала “військовий” прогноз щодо України

Серпень буде важким: астролог дала “військовий” прогноз щодо України

Астролог Світлана Буянова озвучила прогноз щодо війни в Україні найближчим часом – за її словами, у другій половині липня та першій половині серпня Україна проходить перевірку на еволюційне зростання.

Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram.

Як зазначила фахівець, прогноз України на найближчий час – непростий та цікавий. У ньому, за її словами, повторюються ті події, які вже були раніше.

Перший аспект – тема інтриг та невизначеності за темами армії, зброї та партнерської допомоги. Зараз піде повторення цього аспекту – пік на 3 серпня, а період впливу – з другої половини липня до середини серпня, зазначила Буянова.

Другий аспект – тема початку квітня. Тоді світ дізнався про злочини російських окупантів у Бучі, Ірпені та Гостомелі. Це був період скорботи та смутку, який у результаті мав загартувати народ і зробити українців сильнішими. Все повторюється на початку серпня – з 24 липня до 20 серпня, пік аспекту – 6 серпня.

“Ми повинні зрозуміти, як нам у цих умовах все одно відстоювати своє, як не піти назад і не здати свої ідеали. Аспекти показують, що у нас може вийти. І це буде новий крок до розвитку незалежної України”, – вважає Буянова.

Читайте також  Поблизу повні по Україні посиляться ракетні удари - астролог Влад Росс

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело