“Процеси зі зміщення Путіна уже почалися”: російський опозиційний політик перелічив ознаки

“Процеси зі зміщення Путіна уже почалися”: російський опозиційний політик перелічив ознаки

Чим довше триватиме війна проти України, тим ймовірніший розпад Росії на кілька частин, вважає російський опозиційний політик Ілля Пономарьов. За його словами, у рф вже відбуваються процеси, спрямовані на зміну режиму диктатора Володимира путіна.

«Я вважаю, що цей сценарій не виключений. Це можливо. І що довше триватиме цей конфлікт, то ймовірніший розпад росії кілька частин. Але пан [колишній президент Польщі Лех] Валенса говорив дуже чітко: або змінити владу на демократичну, створити справжню державу, або вона розпадеться. Я вважаю, що це правильне формулювання питання», — сказав Пономарьов в інтерв’ю Радіо НВ.

За словами політика, у росії вже відбувається багато різних процесів, спрямованих на зміну влади та системи.

По-перше, каже він, уже помітно, що щодня зростає кількість різних партизанських подій — нападів, підпалів, зіткнень із поліцією.

«Є напади на військкомати, є рейкова війна. Тобто зараз це сотні випадків», — зазначив Пономарьов.

По-друге, вважає він, зараз проявляється невдоволення всередині російської еліти.

” Вона шукає шляхів, щоб приєднатися до Заходу, але зараз вони не знають, як це зробити. Я вже багато отримую різних дзвінків із того боку: що нам робити, куди бігти, з ким домовлятися, хто розв’язує питання. Але зараз таких просто немає, і вони сидять тихо у росії, нічого не роблять. Але це теж зміниться”, — розповів Пономарьов.

Він додав, що багато залежить від того, хто змінить російського диктатора Володимира путіна.

«Насправді зараз Україні потрібно дуже багато робити, щоб усе було спрямоване на корисний для неї напрям — щоб не прийшли нові імперіалісти, а такі, безумовно, є в черзі на владу», — наголосив Пономарьов.

Читайте також  “Я не сяду, не переживайте. Ви сядете. Будете відповідати”,- нардеп у Раді вихопив із рук і забрав мобільний телефон у журналіста

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело