“Це повний ідіотизм”: Тука розповів, що Путін задумав щодо України

Виступ президента країни-агресора Росії Володимира Путіна перед Держдумою РФ 7 липня свідчить про те, що він не планує закінчити війну найближчим часом.

Таку думку в ексклюзивному коментарі OBOZREVATEL висловив екс-заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука. “У нього були плани бліцкригів, але коли він побачив, що реалізувати їх неможливо, він вирішив довго воювати”, – зауважив політик.

За його оцінками, риторика агресора говорить про те, що “він не збирається в найближчому майбутньому закінчувати свої військові дії”.

У цьому контексті Тука зауважив: очікування на те, що ворог зупиниться, захопивши Луганську та Донецьку область, не мають жодних підстав. Так само не мають підстав заклики “повернути статус-кво до 23 лютого, а потім розпочати переговори”.

“Це все повний ідіотизм і просування російських наративів у нашому інформаційному просторі. Ніхто не збирається зупинятися. Вони мають зовсім інші плани, а не обмежуватись територією двох областей”, – наголосив екс-заступник міністра.

Коментуючи слова Путіна про те, що він згоден на мирні переговори, але з кожним днем ​​домовлятися буде важче, Тука сказав: “Це черговий шантаж”.

Читайте також  Загроза наступу з Білорусі. Що відбувається біля кордону України

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело