Недовго лишилося жити: астролог назвав єдиного наступника, кому довіряє Путін

Недовго лишилося жити: астролог назвав єдиного наступника, кому довіряє Путін

Наступником смертельно хворого президента Росії Володимира Путіна на його посту може стати його дочка. Глава Кремля може взяти приклад з Петра І, з яким себе порівнює, зокрема, у питанні “збору земель”.

Про це повідомив в інтерв’ю  відомий український астролог Влад Росс.

За його словами, стан здоров’я президента РФ невтішний, зокрема на недавньому економічному форумі в Санкт-Петербурзі він був наколотий медикаментами, щоб витримати тривалість промови.

“Ми бачили справжнього Володимира Путіна, а не двійника на форумі в Санкт-Петербурзі, але зовсім наколотого всіма медикаментами, без яких він не може обходитися. Путін був “в екстезі”, – зазначив він.

У такій ситуації варто думати про наступника і дочка Путіна залишається єдиною людиною, якій може довіряти, стверджує астролог.

“Смерть підкрадається непомітно. Якщо людина, яка має четверту стадію раку і вже почалися такі ситуації, де її потрібно відкачувати, коли в неї метастази пішли, то, мабуть, їй уже недовго залишилося жити. Тому вже багато хто думає, зокрема й він, що треба дочку Володимира Путіна поставити на царювання, як свого часу дочку Петра. Це єдина людина, якій він може довіряти. Решту наступників я не бачу”, – каже Влад Росс.

Читайте також  Кілограми золота та мільйони готівки: Аваков озвучив результати антикорупційної спецоперації

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело