Хоче померти на своїй посаді. Навіщо Путін розпочав війну в Україні

Хоче померти на своїй посаді. Навіщо Путін розпочав війну в Україні

Метою повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну була дестабілізація обстановки в країні, створення конфлікту із Заходом та знищення нашої країни.

Про це у своїй статті на Wall Street Journal пише американський журналіст Холман Дженкінс.

Путіну потрібна ця війна з подальшою руйнацією України, щоб перетворення на процвітаючу державу, що реформується, не могло загрожувати його владі в Росії. Як зазначив американський експерт, якщо чутки про погане здоров’я кремлівського диктатора вірні, це лише посилює його бажання мати тотальний контроль.

“Він бачив, чим закінчилася доля Хосні Мубарака (президент Єгипту в 1981-2011 рр. – “Апостроф”), який лежав на лікарняному ліжку під час судового процесу над ним. Війна з Україною може забезпечити його (Путіна – “Апостроф”) правління ще на 10 років, а переслідувань” зрадників” буде достатньо, щоб придушити внутрішню опозицію, що залишилася. І це працює”, – вважає експерт.

За словами Дженкінса, російським військовим можуть знадобитися роки, щоб відшкодувати втрати в живій силі та боєприпасах після невдач на фронті. Проте за Путіна і після нього Росія може стати схожою на Північну Корею.

Раніше ми повідомляли, що Володимир Путін припустився серйозних помилок під час вторгнення в Україну – він помилково вважає, що країни є одним цілим.

Читайте також  Астролог розповів, як закінчиться війна в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело