Постраждають в першу чергу: астролог назвав українські міста, в яких буде небезпечно

Постраждають в першу чергу: астролог назвав українські міста, в яких буде небезпечно

Відомий астролог Дмитро Уранус склав прогноз для України і з’ясував, коли ЗСУ позбавить українську територію від російських загарбників.

Планета Марс відома людям з давніх часів. Ще б пак, люди завжди з особливим побоюванням спостерігали за переміщенням по небосхилу Червоної Зірки, провісника воєн і катаклізмів. Саме тому її і назвали на честь давньоримського бога війни, аналога давньогрецького Ареса. А ще у Марса є два природних супутника-Фобос і Деймос, які в перекладі позначають “страх” і “жах”. Ось і не дивно, що через те, що в ніч з 24 на 25 травня Марс перейшов в зодіакальний знак Овен і пробуде він там до 5 липня, українцям не варто сподіватися на “мирний” час.

Стало відомо, що астролог Дмитро Уранус склав для України новий гороскоп і зазначив, що коли бог війни потрапляє в” свій дім”, то придбає додаткову енергію і буде надзвичайно сильний, тому очікувати щось хороше в цей період українцям не варто.

“Коли Марс з’єднається з Місяцем і з Юпітером на початку Овна, то це буде мати серйозні військові і політичні наслідки, велика кількість жертв серед мирного населення і військових, гучні політичні скандали, звинувачення, панічні настрої. Аспект з’єднання Марса і Юпітера (близько 29 травня, плюс-мінус тиждень) завжди значно підсилює інтенсивність військових дій і швидкість наступів”, – розповів Уранус.

Він додав, що в першу чергу можуть постраждати такі міста як Бахмут, Соледар, Сіверськ, всі міста від Сєвєродонецька до Краматорська.

“Бог війни Марс направить всю свою руйнівну силу, що дуже небезпечно насамперед для військових. Довгота 38 градусів до 5 липня є критичною лінією для України”, – написав Уранус.

Читайте також  Дати ганьби Росії влітку-2023: астролог розповів, коли російська армія сяде в калюжу

Також, за його словами, бог війни Марс може зачепити Золоте, Гірське, Комишуваху, Врубівку, Борівське, Сєвєродонецьк, Лисичанськ і найближчі села.

“Місяць в астрології пов’язана із земельними територіями і людьми, тому такий аспект говорить про величезну небезпеку, що нависла над зазначеними населеними пунктами і людьми, які залишилися там, буде дуже багато жертв. Потрібна негайна евакуація всіх людей з цих населених пунктів. Імовірність тимчасової втрати Україною цих населених пунктів у найближчі півтора місяці дуже і дуже велика”, – підсумував експерт.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело