Categories: Цікаво

Коли закінчиться війна в Україні: окультист назвав дати падіння армії РФ

Вже влітку Росію чекає серйозна фінансово-економічна криза.

Вже з кінця липня 2022 року в Російській Федерації слід очікувати однієї з найбільших в історії фінансово-економічної кризи. Водночас почнеться третя хвиля військових дій в Україні.

Про це розповів російський філософ і окультист Андрій Космач в інтерв’ю з правозахисником Марком Фейгіним.

За словами експерта, саме в цей час і почнеться третя фаза війни, її апофеоз: з кінця липня, зачепить серпень і, швидше за все, торкнеться і середини вересня 2022 року.

“З кінця грудня 21 року місячні вузли перейшли в знаки осі Телець – Скорпіон, де вони пробудуть до липня 2023 року. І всі основні події, безпосередньо пов’язані з долею Росії і України будуть формуватися і реалізовуватися саме під впливом цих вузлів. Протягом усього цього півторарічного циклу особливу увагу слід приділити трьом коридорам затемнень. Ось перший коридор затемнень у нас завершився цієї весни: це квітневе і травневе затемнення. Наступне затемнення – це жовтень – листопад 2022 року, і, нарешті, найважливіша частина затемнень – сесія затемнень – це квітень і травень 2023 року”, – говорить експерт.

Космач звернув увагу на так звану “умовну середину між двома коридорами затемнень”: між весняною та осінньою сесією затемнень, за його словами, якраз умовна середина буде серпень.

“Всі важливі і фатальні події почнуть проходити і формуватися саме з кінця липня і серпень місяць. З 30 липня по 10 серпня буде кульмінація з’єднання північного вузла з Ураном в Тельці. 31 липня Марс входить в 19-ий градус Тельця, де буде знаходитися Уран. І пізно ввечері, точніше з 31 на 1 відбудеться точне з’єднання Марса, Урану і Північного вузла. А 1 серпня ретроградний Сатурн перебуватиме на місяці України. 7 серпня буде точна квадратура – Сатурн – Марс. Тобто відбудеться повернення до того, що було закладено в циклі 5 квітня 2022 року під час з’єднання Марса і Сатурна у Водолії”, – повідомив філософ.

За словами Космача, саме з цього періоду Росію чекає серйозна фінансово-економічна криза.

“Що нас очікує з кінця липня цього року? По-перше, фінансово-економічна криза: економіку почне рвати просто-напросто на шматки”, – упевнений окультист.

На підтвердження своїх слів Космач процитував Набіулліну (керівника Центробанку РФ – УНІАН), яка сказала, що “запасів міцності російської економіки вистачить до кінця другого кварталу – початку третього кварталу, а далі Росія увійде в стан структурної трансформації”.

“Тобто з кінця липня 2022 року слід очікувати великої, однієї з найбільших в історії Росії фінансово-економічної кризи”, — підкреслив він.

Перелом у війні України з РФ
За словами Космача, саме в серпні – вересні у війні з РФ відбудеться докорінний перелом на користь України.

“Друге – це початок так званої третьої хвилі військових дій в Україні. Це буде третя фаза війни. Це не фінал – це апофеоз. Я повторюю, початок третьої хвилі якраз таки відбудеться з кінця липня, зачіпає повністю серпень і, швидше за все, торкнеться і середини вересня. Під час цієї третьої фази якраз відбудеться корінний перелом на користь України…”, – повідомив Космач.

За словами окультиста, фінал війни України з РФ і орієнтовний час її завершення відбудеться на кінець 2022 року і початок 2023 року.

“Фінал припаде на кінець, я повторюю – на кінець 2022 року і початок 2023 року. Точно – це січень, лютий і швидше за все – середина березня 2023 року. Саме в цей час буде поставлена фінальна крапка – перемога України”, — резюмував він.

Варто зазначити, що за словами Космача, цей прогноз складений трьома кращими в світі корифеями в області мунданної астрології – область астрології, що вивчає історичні та культурні тенденції, долі націй і великих груп людей, метеорологічні умови і землетруси та інші важливі світові події.

Арт Іра

Recent Posts

Великий гріх: які продукти та предмети категорично не можна освячувати великодньої ночі

Великий гріх: які продукти та предмети категорично не можна освячувати великодньої ночі Свято світлого Христового…

1 годину ago

“Сильне похолодання суне в області України, прогноз приголомшив синоптиків”: куди пре мороз, дощ і снігопад…

"Сильне похолодання суне в області України, прогноз приголомшив синоптиків": куди пре мороз, дощ і снігопад...…

4 години ago

Туберкульоз, ВІЛ і легка розумова відсталість: в Україні розширили перелік придатних до служби

Туберкульоз, ВІЛ і легка розумова відсталість: в Україні розширили перелік придатних до служби Міністерство оборони…

6 години ago

“З 18 травня в ухилянтів не залишиться шансів сховатися, мобілізація застосує радикальні засоби”: кого ТЦК поки не чіпатиме?

"З 18 травня в ухилянтів не залишиться шансів сховатися, мобілізація застосує радикальні засоби": кого ТЦК…

13 години ago

Скільки коштує ігнорувати військовий обов’язок? Штрафи вже досягають божевільних меж

Скільки коштує ігнорувати військовий обов'язок? Штрафи вже досягають божевільних меж Наступ адміністративної відповідальності можливий з…

14 години ago

На нас чекає крижаний Великдень: Україну вже накриває моторошне похолодання із сильними заморозками – карта областей

На нас чекає крижаний Великдень: Україну вже накриває моторошне похолодання із сильними заморозками - карта…

18 години ago

This website uses cookies.