Categories: Події

“Зупинимося на кордоні з Польщею”: віцеспікер Держдуми озвучив план із захоплення України

Про мир між Україною та Росією наразі не йдеться, оскільки в Кремлі, як і раніше, впевнені, що Україна становить військову загрозу для РФ. “Спецоперація” закінчиться лише тоді, коли в Москві вважатимуть за потрібне, росіяни мають намір дійти аж до польського кордону.

 

Про це заявив депутат, віцеспікер Державної думи РФ Петро Толстой в інтерв’ю виданню La Repubblica. Він видав чергове марення в дусі російської пропаганди про те, що нацистська ідеологія вкорінилася в Україні, незважаючи на те, що країна має єврейського президента.

“Ми завершимо операцію, коли вважатимемо за потрібне. Гадаю, ми зупинимося на польському кордоні”, – додав російський політик.

За словами депутата, економічний удар, звісно, повною мірою відчувають на собі російські громадяни, але це їх не зупинить: у центрі уваги нібито залишається виживання країни. Щоб наголосити на твердості РФ, він додав: “Для російської людини ще кілька рублів – не трагедія. Вона створює стіну”.

На думку Толстого, війна засвідчує, що Росія не хоче, щоб її топтали ногами, і не приймає жодних обмежень із боку Заходу.

“Ця спроба знищити Росію зазнає невдачі. Тому що не можна стерти нашу культуру, мистецтво, літературу, спорт, незважаючи на істерію Заходу”, – підсумував він.

“Всі ми, звісно, сподіваємося, що бойові дії закінчаться якнайшвидше, але це не скасовує необхідності “демілітаризації” та “денацифікації” режиму, створеного в Україні. Режиму, якого ніколи більше не існуватиме, незважаючи на всі спроби Заходу”, – заявив Толстой.

Арт Іра

Recent Posts

“Сильне похолодання суне в області України, прогноз приголомшив синоптиків”: куди пре мороз, дощ і снігопад…

"Сильне похолодання суне в області України, прогноз приголомшив синоптиків": куди пре мороз, дощ і снігопад...…

2 години ago

Туберкульоз, ВІЛ і легка розумова відсталість: в Україні розширили перелік придатних до служби

Туберкульоз, ВІЛ і легка розумова відсталість: в Україні розширили перелік придатних до служби Міністерство оборони…

3 години ago

“З 18 травня в ухилянтів не залишиться шансів сховатися, мобілізація застосує радикальні засоби”: кого ТЦК поки не чіпатиме?

"З 18 травня в ухилянтів не залишиться шансів сховатися, мобілізація застосує радикальні засоби": кого ТЦК…

11 години ago

Скільки коштує ігнорувати військовий обов’язок? Штрафи вже досягають божевільних меж

Скільки коштує ігнорувати військовий обов'язок? Штрафи вже досягають божевільних меж Наступ адміністративної відповідальності можливий з…

12 години ago

На нас чекає крижаний Великдень: Україну вже накриває моторошне похолодання із сильними заморозками – карта областей

На нас чекає крижаний Великдень: Україну вже накриває моторошне похолодання із сильними заморозками - карта…

15 години ago

В Офісі президента сподіваються на “європейське рішення” стосовно українських чоловіків за кордоном

В Офісі президента сподіваються на "європейське рішення" стосовно українських чоловіків за кордоном Радник керівника ОП…

18 години ago

This website uses cookies.