У Європі буде “велика Буча”: експерт розповів, що Путін рушить військами на захід, тренуючись в Україні

У Європі буде “велика Буча”: експерт розповів, що Путін рушить військами на захід, тренуючись в Україні

Соціолог і дослідник “путінізму” Ігор Ейдман заявив, що Європі загрожує “велика Буча”, так як путінський холуй Медведєв заявив, що вони воюють заради “можливості побудувати відкриту Євразію – від Лісабона до Владивостока”.

Багато хто пам’ятає, як у зверненні до росіян, яке транслювалося рано вранці 24 лютого, Путін заявив, що починає спеціальну військову операцію на Донбасі у зв’язку з утиском російськомовного населення на Україні. Ось тільки, як виявилося, все це було брехнею, так як реальні плани Кремля були пов’язані зовсім не зі звільненням, а зі знищенням всіх українців і української державності.

Так, на 10-тий день війни заступник голови Радбезу РФ, друг Путіна Дмитро Медведєв виступив з черговими українофобськими, неонацистськими звинуваченнями в бік всього українського і заявив, що метою Росії в розпочатій війні є намір побудувати відкриту Євразію від Лісабона до Владивостока.

Російський блогер і соціолог Ігор Ейдман, який також є двоюрідним братом Ігоря Нємцова, дав свою оцінку тому, що відбувається.

У своєму Facebook він заявив, що на Україні російські війська лише тренуються, а насправді Путін всерйоз планує захопити Європу. Він закликав європейців зупинити маніяків ще в Україні, адже інакше вони прийдуть і до них.

“…Це не жарт, вони всерйоз планують захопити Європу. У Кремлі справжнісіньке масове божевілля. Там думають, що європейці підкоряться їм у страху перед ядерною війною, а США при такій загрозі захищати Європу не будуть”, – зазначив експерт.

Соціолог вважає, що влада РФ самі створили пропагандистський образ слабкої, розбещеної, зніженої “гейропи” і самі ж повірили в нього.

Читайте також  Арестович пояснив, чому звернення Путіна до шаманів – ознака близького кінця війни

“…Тепер вони тренуються в Україні, щоб влаштувати Європі велику Бучу до Лісабона включно”, – попередив Ейдман.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело