Втрутиться сонячне затемнення: астролог сказала, коли завершиться війна в Україні

Втрутиться сонячне затемнення: астролог сказала, коли завершиться війна в Україні

У квітні 2022 року буде сонячне затемнення, яке посилить кризу в РФ і цим дасть змогу перемогти Україні та закінчити війну.

Про це заявила астрологиня Лариса Гресь “Телеграфу”.

Напружене тло відносин Росії та України формувалося з 17 листопада минулого року, внаслідок чого ситуація загострилася до повномасштабного збройного вторгнення російських окупантів на українську територію.

“Якщо говорити про тривалість військових дій, то з погляду астрології, велику роль відіграватиме дипломатія. Все та ж Венера йде поруч із планетою війни Марсом і пропонує шлях домовленостей”, – уточнила Гресь.

За словами астрологині, Росія вторглася в Україну на спадному Місяці, коли не вистачає сил завершувати розпочате, тому є велика ймовірність, що гостра фаза військових дій не буде довгою. У той же час, переговори стартували на Молодий місяць у знаку Риби – прихованому та хитрому знаку. Фахівець трактує це як великого обсягу інформацію, яку приховали від громадськості або політичні виверти.

“Але тільки переговори здатні зупинити весь цей жах і безумство. Раз-по-раз вони ставатимуть більш предметнішими. Планети в Рибах критично спотворюють сприйняття реальності, дають ілюзії, емоції, тобто всі домовленості носитимуть незакінчений характер. І тільки після 20 березня можна сподіватися, що весь переговорний процес уникне невизначеності та набуде більш-менш конкретних обрисів”, – вважає вона.

Гресь наголосила, що 22-23 березня, а також 9 квітня можуть бути особливо активні бойові дії. Проте 30 квітня буде сонячне затемнення, яке починає свій вплив уже за два-три тижні.

“У карті України це затемнення пройде в будинку сусідньої держави, а в карті Росії – в будинку криз, що дає підставу сподіватися на кризову ситуацію всередині Росії, конфлікт всередині країни, а також на конфлікт всередині влади. Дуже навіть схоже, що кінець березня, перша половина квітня може бути відправною точкою для завершення руйнівної частини військового конфлікту”, – підкреслила астрологиня.

Читайте також  Астролог назвала міста, де окупанти незабаром влаштують "м'ясорубку"

Як прогнозує Гресь, навіть у квітні конфлікт до кінця не буде вичерпаний, оскільки процес визначення буде довгим, особливо весь березень та липень-серпень. Як вона додала, до середини грудня стане зрозумілим, що ми маємо.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело