Сім років не знали, що з ним трапилося: у Львові поховали 27-річного військового, який загинув у 2014 році

Окупанти довго не віддавали тіла покійного, а коли це сталося, військового поховали як невідомого.

У Львові поховали воїна 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Руслана Янковського, який загинув у 2014 році під час оборони Луганського аеропорту.

Про це 23 грудня йдеться у сюжеті ТСН.16:45.

Руслану Янковському було 27 років, коли він загинув. На фронт потрапив один із перших. Був командиром протитанкового осередку. У серпні 2014 року під час оборони Луганського аеропорту Руслан та ще кілька його побратимів загинули. Їхні тіла довгий час ворог не віддавав, а коли це нарешті сталося, бійців поховали як невідомих. Руслана Янковського вдалося ідентифікувати лише після кількох експертиз.

“Коли вже брали аеропорт, то під час обстрілу він і загинув. Це сталося на окупованій території, тіла довго не могли забрати”,– сказав командир батареї протитанкових керованих ракет, побратим загиблого В’ячеслав Кушнірук.

“Минуло вже 7 років, але не могли підтвердити, що з ним трапилося: або загинув, або пропав безвісти, або був у полоні. Тепер знатимемо, що він загинув і пишатимемося, що у нас був такий молодший сержант”,— говорить технік батареї протитанкових керованих ракет 80-ої бригади Сергій Волошин.

Читайте також  У центрі Донецька у бойовиків украли "Град"

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело