У Великій Британії діти почувають себе дуже погано після ін’єкцій.

Кількість смертей серед дітей у Великій Британії зросла з того часу, як вони почали вакцинувати підлітків у віці 12 років і старше проти COVID-19, і хоча захисники вакцин, ймовірно, наполягатимуть, що це збіг обставин, батьки мають право знати, що відбувається, щоб вони могли зробити власні висновки.

Національна служба охорони здоров’я Великобританії, NHS, випустила вакцину від коронавірусу для людей у ​​віці від 12 до 15 років 20 вересня, і майже три мільйони дітей отримали першу дозу вакцини Pfizer невдовзі після цього.

Випуск вакцини почався на 30-му тижні року. Дані Управління національної статистики Великобританії показують, що кількість смертей у дітей у віці від 10 до 14 років між 38 і 41 тижнями цього року була на 62 відсотки більшою, ніж середня п’ятирічна кількість смертей у тій же віковій групі протягом періоду. Той самий проміжок часу. Крім того, підйом почався саме тоді, коли діти почали отримувати удар.

RAIR Foundation USA також зазначає, що протягом 43-го тижня цього року померло більше дітей у віці від 5 до 14 років, ніж зазвичай, а Агентство охорони здоров’я Великобританії повідомило, що кількість дітей, які померли наприкінці жовтня цього року, була настільки велика, що вважалося надлишковою смертністю.

Кампанія вакцинації почалася, попри те, що Об’єднаний комітет Великобританії з вакцинації та імунізації раніше заявляв, що вони не підтримують універсальну вакцинацію дітей. Причиною руху вперед було переконання, що це може «допомогти запобігти спалахам у класах та подальшим збоям в освіті цієї зими».

Хоча це може бути збігом обставин, що смертність за цей час зросла на 62 відсотки у порівнянні з середнім показником за п’ять років – і до 400 відсотків серед уразливих дітей – важко заперечити, що вакцини, ймовірно, зіграли певну роль, особливо якщо взяти до уваги той факт, що 37-сторінковий інформаційний бюлетень, опублікований Pfizer про безпеку своєї вакцини, зазначає, що 79 відсотків вакцинованих дітей у віці старше 12 років можуть очікувати побічних ефектів.

Читайте також  “При бажанні, той тіп міг її затащити в хату, забити і закопати за цей час”: в Тернополі чоловік жорстоко познущався над коханою

Ця новина особливо невтішна, якщо врахувати, що здорові діти та підлітки мають такий низький ризик захворіти на коронавірус. За 20 місяців лише 1 з кожних 1,1 мільйона дітей без наявних захворювань помер від вірусу, тоді як 1 з кожних 312 000 з уже наявними захворюваннями помер від нього.

Крім того, вакцини не були надзвичайно ефективними у Великобританії. Більше даних, опублікованих Public Health England, показують, що 71% смертей від коронавірусу Delta у Великобританії, зафіксованих у період з 1 лютого по 12 вересня цього року, були вакциновані.

Повідомлялося про тисячі серйозних побічних явищ після вакцинації дітей проти COVID-19
Дослідження американських дослідників показало, що здорові хлопчики можуть мати більшу ймовірність потрапити до лікарні із запаленням серця, спричиненим наявними на цю мить вакцинами проти COVID-19, ніж із самим коронавірусом. Зокрема, вони виявили, що хлопчики у віці від 12 до 15 років без супутніх захворювань мали в 4-6 разів більше шансів на розвиток міокардиту, пов’язаного з вакциною, ніж опинитися в лікарні з коронавірусом протягом чотирьох місяців. Більшість дітей, які відчувають цей побічний ефект, отримують його протягом кількох днів після другої дози Pfizer та Moderna; 86 відсотків постраждалих хлопчиків потребували госпітальної допомоги.

Аналіз звітів Системи повідомлень про небажані події вакцин (VAERS) у США, проведених Міністерством охорони здоров’я дітей, показав, що було понад 17 000 побічних явищ серед підлітків у віці від 12 до 17 років, пов’язаних з вакцинами проти COVID, в тому числі 1018 серйозних подій та 18 смертей, за даними, опублікованими 13 серпня.

Серед них був 15-річний хлопчик, який був вакцинований, всупереч тому, що раніше хворів на COVID-19. Йому поставили діагноз кардіоміопатія, і він помер через чотири дні після отримання другої дози Pfizer. Тим часом 13-річна дівчинка померла від серцевого захворювання після першої дози вакцини Pfizer. Кілька інших підлітків померли протягом кількох днів після вакцинації проти COVID-19, у цій віковій групі було 432 повідомлення про міокардит і 86 повідомлень про порушення згортання крові. Хоча деякі з них можуть бути випадковими, загальна картина дуже тривожна, і всі батьки повинні пам’ятати, вирішуючи, чи варто вакцинувати їхніх дітей.

Читайте також  Через несвоєчасно встановлений правильний клінічний діагноз пoмep пацієнт, лікаря судитимуть через недбале виконання обов’язків

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело