Categories: Спорт

Він не говорить. Він спілкується очима,- розповіла колишня дружина про стан Міхаеля Шумахера

Колишня дружина ексглави команди «Рено» Флавіо Бріаторе і телеведуча Елізабетта Грегорачі розповіла про стан семиразового чемпіона світу з автогонок у класі Формула-1 Міхаеля Шумахера. Грегорачі зазначила, що до Шумахеру пускають лише найближчих людей.

«Він не розмовляє, спілкується тільки очима. До нього пускають лише трьох людей, тільки вони можуть побачити Шумахера. Я знаю, про що говорю. Вони переїхали до Іспанії, його дружина перетворила будинок в госпіталь. Машина, яка управляється рухом очей, – його єдиний спосіб спілкування. Тільки так можна зрозуміти, чи в свідомості Міхаель», – наводить слова Грегорачі Еurosport.

Міхаель Шумахер отримав важку травму голови після невдалого падіння на гірських лижах в грудні 2013 року. Його відразу ввели в медикаментозну кому, в якій він провів шість місяців. Різні джерела повідомляли, що Шумахер знаходиться в свідомості і проходить реабілітацію вдома. Він не з’являвся на публіці після інциденту.

40-річна Грегорачі і 70-річний Бріаторе одружилися в 2008 році і розлучилися в 2017 році. Водієм їх весільного кортежу в Римі був дворазовий чемпіон Формули-1 Фернандо Алонсо.

«Звичайно, мені не вистачає Міхаеля. Я сумую за ним кожен день. Але звичайно, насправді ми всі сумуємо: діти, сім’я, батько, всі його близькі. Нам всім не вистачає Міхаеля, але насправді він тут, з нами. Він став іншим, але він тут, і це надає нам сил.

Ми разом. Ми живемо разом у будинку, проводимо терапію. Ми робимо все можливе, щоб Міхаелю стало краще, щоб йому було комфортно, щоб він просто відчував, що його сім’я поруч. І я буду робити все необхідне, незважаючи ні на що. Ми всі будемо”, — сказала Корінна.

Також дружина гонщика зазначила, що їхня сім’я намагається триматися разом, як того хотів Міхаель. За її словами, раніше всіх їх захищав її чоловік, а тепер їм доводиться захищати його.

Раніше ексдружина успішного в минулому менеджера Формули-1 Флавіо Бріаторе Елізабетта Грегорачі розповіла, що Шумахер не може говорити, а спілкується лише очима.

Yrij

Recent Posts

Мобілізація інвалідів з 1 травня: хто може піти служити

Мобілізація інвалідів з 1 травня: хто може піти служити Дізнайтеся, як проходить мобілізація в Україні…

4 години ago

“Потужна гроза пре в ці області, навіть синоптики стривожені прогнозом”: куди суне мороз у -18 градусів, дощ і снігопад?

"Потужна гроза пре в ці області, навіть синоптики стривожені прогнозом": куди суне мороз у -18…

6 години ago

“Обмежено придатні” – все: чоловіків в Україні поділять на чотири категорії, хто в якій буде

"Обмежено придатні" – все: чоловіків в Україні поділять на чотири категорії, хто в якій буде…

8 години ago

“Ці українці можуть втратити 50% пенсії, радикальні заходи вражають”: стало відомо, кому обмежать виплати і чому

"Ці українці можуть втратити 50% пенсії, радикальні заходи вражають": стало відомо, кому обмежать виплати і…

10 години ago

Буде велика битва: У карпатського віщуна знайшли пророцтво про закінчення війни

Буде велика битва: У карпатського віщуна знайшли пророцтво про закінчення війни Коли буде перемога? Старець…

12 години ago

Придатних до військової служби поділять на 4 категорії, – Міноборони

Придатних до військової служби поділять на 4 категорії, – Міноборони 4 травняв в Україні скасують…

12 години ago

This website uses cookies.