Categories: Цікаво

Голі солдати Другої світової війни: еротичні фото 18+

Обережно – гарячі фото! Подаємо історію цікаво, із перчиком на NikopolToday. Жіночі ню всюди – це сексизм. Тому розмістимо фотографії ню солдат Другої світової війни.

Гола правда про армію та військових Другої Світової війни. Не рекомендуємо переглядати фото особам молодшим 18-ти років.

Повірте, чоловіки що відслужили – бачили в армії голі дупи та прутні своїх товаришів по службі набагато частіше, ніж їм хотілося б. Тому ця антисексистська фото-історія скоріше для жінок, але не тільки.

У чоловічому душі головне правило – не повертатися спиною до незнайомих людей, і не нагинатися за милом, що впало. І ще обурює, що американські солдати, виявляється, брали з собою на війну шльопанці. Маршаллові острови, 1944 рік.

П’ятеро німецьких солдатів з жахом дивляться на струмок – чи не водяться там білоруські партизани і білоруські крокодили? Білорусія, осінь 1941 року.

Матрос ВМС США з човна, що літає-амфібії Catalina на своєму бойовому посту лякає японців голою сракою і кулеметом. Папуа-Нова Гвінея, березень 1944 року.

Японці таких дуп вони ніколи не бачили, і дуже лякалися. Ось так милися матроси Імператорського флоту Японії – їх маленькі попки вимагали мало води. Економыя! 1942 рік.

 

 

Американцям, напевно, навіть статутами дозволялось воювати з японцями голими. Цей американський зенітник поєднує приємне з корисним, і миється не залишаючи бойового поста. Чистота – запорука перемоги! Філіппіни, грудень 1944 року.

Але в армії це рідкісна розкіш – побути на самоті. А під час війни солдати не тільки борються разом, але разом і миються, і разом помирають. Американські війська відмивають бруд і кров під час битви за Гуадалканал. Соломонові острови, грудень 1943 року.

Медогляд призовників – це перше приниження, з яким стикається молодий солдат. Тому що крім медичних цілей цей огляд виконує психологічну функцію пояснення солдатам, що в армії немає місця сором’язливості і особистого простору. Нью-Йорк, 1940 рік.

Yrij

Recent Posts

Великий гріх: які продукти та предмети категорично не можна освячувати великодньої ночі

Великий гріх: які продукти та предмети категорично не можна освячувати великодньої ночі Свято світлого Христового…

1 годину ago

“Сильне похолодання суне в області України, прогноз приголомшив синоптиків”: куди пре мороз, дощ і снігопад…

"Сильне похолодання суне в області України, прогноз приголомшив синоптиків": куди пре мороз, дощ і снігопад...…

3 години ago

Туберкульоз, ВІЛ і легка розумова відсталість: в Україні розширили перелік придатних до служби

Туберкульоз, ВІЛ і легка розумова відсталість: в Україні розширили перелік придатних до служби Міністерство оборони…

5 години ago

“З 18 травня в ухилянтів не залишиться шансів сховатися, мобілізація застосує радикальні засоби”: кого ТЦК поки не чіпатиме?

"З 18 травня в ухилянтів не залишиться шансів сховатися, мобілізація застосує радикальні засоби": кого ТЦК…

13 години ago

Скільки коштує ігнорувати військовий обов’язок? Штрафи вже досягають божевільних меж

Скільки коштує ігнорувати військовий обов'язок? Штрафи вже досягають божевільних меж Наступ адміністративної відповідальності можливий з…

13 години ago

На нас чекає крижаний Великдень: Україну вже накриває моторошне похолодання із сильними заморозками – карта областей

На нас чекає крижаний Великдень: Україну вже накриває моторошне похолодання із сильними заморозками - карта…

17 години ago

This website uses cookies.