Facebook вводить нові жорсткі правила для всіх користувачів

Популярна у всьому світі соціальна мережа Facebook оголосила про запуск нових правил для всіх користувачів. Жорстко карати будуть за цілий ряд порушень.

Facebook заявив, що по відношенню до користувачів, які дозволять собі порушувати правила соцмережі, будуть застосовувати жорсткі і багато в чому радикальні методи покарань. Торкнутися це може не тільки власників індивідуальних акаунтів, але і великих, наприклад, політичних рухів і партій.

Більш агресивний підхід до припинення діяльності скоординованих груп облікових записів, в Facebook вирішили застосовувати, якщо дані об’єднання займаються шкідливою діяльністю в соцмережі.

Відтепер в Facebook заборонено підбурювати власників реальних акаунтів в соцмережі до масових скарг на контент або аккаунт з метою їх блокування. Провокаторів будуть блокувати.

За цькування інших користувачів за допомогою масових публікацій або коментарів, обліковий запис підбурювача буде заблокована.

Як розповіли в прес-службі Facebook, внутрішні алгоритми соцмережі зможуть виявляти провокативні дії окремих облікових записів і будуть застосовувати до них максимально радикальні покарання у вигляді блокування і видалення.

Читайте також  Передбачення сповнені загибелі та мороку: що напророкувала Ванга на 2023 рік

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело