Categories: СвітЦікаво

Вона стала моделлю в 2 роки. Ось як виглядає ця дівчинка зараз (фото)

Крихітка Айра Браун з Америки потрапила в модельний бізнес практично з пелюшок – у 2 роки. Як тільки вона навчилася ходити, то полюбила користуватися маминою косметикою і красувалася перед батьками, пише Videoboom.cc.

Батьки Айри помітили як сильно зовні їхня малеча схожа на ангела і вирішили терміново зробити з неї модель, нехай навіть в такому юному віці.

Коли Айрі виповнилося 2 роки, батьки привели її в модельне агентство, з чого і почалася блискавична кар’єра дитини. Фанати називали її живою лялькою, ангелом, ангельським створінням. Пишні довгі вії, білосніжна посмішка, пухкенькі щічки – здавалося, вона спустилася з небес.

Мало хто знає, що вже тоді батьки білявої красуні йшли на хитрощі: робили їй макіяж, підфарбовували волосся і водили в солярій.

Айра з пелюшок обожнювала фотографуватися, позувати на камеру, брати участь в конкурсах краси, змінювати вбрання. У неповних три роки вона була однією з найбільш високооплачуваних топ-моделей серед дітей.

Варто відзначити, що на адресу батьків Айри звучало багато несхвальних слів. Подумати тільки: змусити свою кровиночку, яка ще ні читати, ні писати не вміє, брати участь у дорослих конкурсах та ще й наносити їй тонну макіяжу на ніжне личко!

Зараз дівчинці 8, вона продовжує зніматися в багатьох фотопроектах, позує для іменитих брендів і до цього часу вважається однією з найпопулярніших дівчаток-моделей в США.

У неї є свій Інстаграм-аккаунт, сторінка у Фейсбуці і канал на Ютубі, де вона спілкується з шанувальниками. Також незабаром на екрани вийде фільм з Айрою в головній ролі.

Tanya

Recent Posts

“Сильне похолодання суне в області України, прогноз приголомшив синоптиків”: куди пре мороз, дощ і снігопад…

"Сильне похолодання суне в області України, прогноз приголомшив синоптиків": куди пре мороз, дощ і снігопад...…

54 хв. ago

Туберкульоз, ВІЛ і легка розумова відсталість: в Україні розширили перелік придатних до служби

Туберкульоз, ВІЛ і легка розумова відсталість: в Україні розширили перелік придатних до служби Міністерство оборони…

3 години ago

“З 18 травня в ухилянтів не залишиться шансів сховатися, мобілізація застосує радикальні засоби”: кого ТЦК поки не чіпатиме?

"З 18 травня в ухилянтів не залишиться шансів сховатися, мобілізація застосує радикальні засоби": кого ТЦК…

10 години ago

Скільки коштує ігнорувати військовий обов’язок? Штрафи вже досягають божевільних меж

Скільки коштує ігнорувати військовий обов'язок? Штрафи вже досягають божевільних меж Наступ адміністративної відповідальності можливий з…

11 години ago

На нас чекає крижаний Великдень: Україну вже накриває моторошне похолодання із сильними заморозками – карта областей

На нас чекає крижаний Великдень: Україну вже накриває моторошне похолодання із сильними заморозками - карта…

15 години ago

В Офісі президента сподіваються на “європейське рішення” стосовно українських чоловіків за кордоном

В Офісі президента сподіваються на "європейське рішення" стосовно українських чоловіків за кордоном Радник керівника ОП…

17 години ago

This website uses cookies.