В Україні визначили категорії споживачів, яким знизять тариф на електроенергію

Українцям не варто боятися підвищення тарифів на електроенергію. Для більшості громадян вартість електрики буде знижена. Про це розповів народний депутат від фракції “Слуга народу” у Верховній Раді Андрій Герус.

Для більшості українських споживачів тарифи на електрику будуть значно нижчі, ніж зараз. Нардеп Андрій Герус на своїй сторінці в Фейсбук опублікував пост, в якому розповів, які тарифи приготувала влада для населення.

“Ті, хто споживає до 250 кіловат/годин щомісяця платитиме за базовим тарифом 1,44 грн. А ось якщо є споживання обсягу понад 250 кіловат/годину, то тариф залишиться такою, як зараз: 1,68 грн за кіловат/годину. зараз все домогосподарства незалежно від обсягу споживання платять 1,68 грн за 1 кіловат/годину”, – написав народний обранець від партії “Слуга народу” в соцмережі.

Цей поділ споживачів на категорії, відповідно до обсягів їх споживання, дозволить виконати рекомендацію президента Володимира Зеленського, який зазначив, що чинний тариф на електроенергію 1,68 грн прийнятний далеко не для всіх жителів України.

Читайте також  Українців позбавлять спеціальних пенсій

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело