Продав автомобіль з автостоянки: у Києві судили охоронця

За скоєний злочин охоронця засуджено на три роки та один місяць позбавлення волі.

Охоронець автостоянки продав чужий автомобіль, який стояв там на зберіганні. За скоєний злочин зловмисник найближчі три роки проведе за ґратами, – повідомляє пресслужба Національної поліції Києва.

У ході досудового розслідування поліцейські з’ясували, що до скоєння злочину причетний охоронець паркінгу. Чоловік вирішив заволодіти чужим транспортним засобом, оскільки власник протягом року не приходив за ним. Через мережу інтернет зловмисник продав автівку, а новий власник розібрав її на запчастини.

Працівники поліції затримали 31-річного киянина, який має невідбуте покарання за зберігання наркотиків. Слідчі зібрали усю необхідну доказову базу та повідомили фігуранту про підозру.

Вироком Деснянського районного суду у місті Києві зловмиснику за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, призначено покарання у вигляді трьох років позбавлення волі.

Окрім цього, на підставі ст. 71 (Призначення покарання за сукупністю вироків) Кримінального кодексу України, приєднано невідбуту частину покарання попереднього вироку, а відтак чоловік проведе у в’язниці три роки та один місяць.

 

Читайте також  14-річну дівчину ґвалтував рідний батько

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело