“Ви знаєте, хто я?!”: дружина митника влаштувала скандал через п’яну їзду в Києві

“Ви знаєте, хто я?!”: дружина митника влаштувала скандал через п’яну їзду в Києві 

Сама правопорушниця – кандидат на посаду Головного держінспектора в Державну прикордонну службу України.

У Києві жінка з ознаками сп’яніння сіла за кермо свого авто на очах у поліцейських. Після того як її зупинили за п’яну їзду, вона почала кричати про свій статус і влаштувала скандал з копами.

Буйною киянкою виявилася дружина столичного митника, яка сама претендує на високу посаду в Держмитниці, повідомив “Київ Оперативний”в Facebook.

Так, 28 липня у спільноті з’явилася інформація про те, що на лінію 102 надійшов виклик через незначний конфлікт в магазині “АТБ” на вулиці Лобановського. Копам не довелося втручатися в інцидент, бо його вирішили ще до їх приїзду. Однак охоронець магазину підійшов до поліцейських і вказав їм на жінку.

За словами охоронця, ця жінка була п’яною і приїхала на місце події на автомобілі Mazda. Поліцейські упевнилися в тому, що у невідомої дійсно були ознаки сп’яніння. Вони попередили жінку про те, що їй не можна сідати за кермо. Але вона слова копів проігнорувала.

Ці ж поліцейські наздогнали і зупинили жінку, проте її реакція була дивною. Вона почала голосно кричати, що насправді не сідала за кермо, а просто гуляла з собакою. При цьому вона помітно похитувалася і погрожувала копам своїм “авторитетом”.

“Ви не знаєте, хто я?! Вам всім зараз буде капець ” – кричала жінка і постійно вимагала телефон.

За даними “Києва Оперативного”, буйна громадянка – дружина столичного митника Сергія Василенка. Сама вона – Ганна Василенко-кандидат на посаду “головного державного інспектора” в Держмитниці.

Поліцейські склали всі необхідні акти і запросили громадянку до суду для подальших розглядів. Жінка намагалася відмовитися від поїздки до суду, проте перенести візит їй так і не вдалося.

Читайте також  Торгував дітьми за копійки: в Запоріжжі розкрили "схему" директора інтернату

Повідомляється, що порушниця, яка влаштувала скандал через п’яну їзду, вже двічі була засуджена за водіння напідпитку.

Раніше УНІАН вже повідомляв, що у Львові п’яний водій потрапив у ДТП і заснув під час оформлення протоколу.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело