Розбійниця та наркоманка: хто навчає дітей в івано-франківському центрі польської культури?

Вивчення польської мови та перспектива вступу до вишів Республіки Польща. Чудова спокуса для івано-франківських дітей, правда ж? Учнів навчають в Центрі польської культури, що на вулиці Січових Стрільців. Але є величезне «але» – хто є вчителем?

Учні на курсах польської мови в центрі перебувають під опікою педагога Аліни Чіркової. І все б нічого, та нещодавно журналісти встановили раніше невідомі факти з біографії учительки. Гепатит С, перебування на обліку в наркодиспансері, як опійна наркоманка та судимість за розбій. Непоганий педагогічний досвід.

Чи усвідомлюють батьки, куди і кому віддають своїх дітей? Адже діти контактують з Чірковою не тільки під час занять з польської – вони їздять в подорожі до Польщі, ходять в походи у Карпати. І все це відбувається за протекцією директора Центру польської культури Марії Осідач!

Можна припустити, що Осідач не знає про «яскраве» минуле Чіркової і дозволяє цьому відбуватися без злого умислу… Але ні, вона знає, що собою представляє Чіркова.

Чому директорка центру чинить саме так? Люто не любить українців? Та мотиви значно корисливіші. Насправді ж Осідач та Чіркову пов’язує спільна справа. А це чималі кошти, які Марія Осідач отримує від польського уряду і списує на повітря, цього вистачає на купівлю квартири в центрі міста, на дорогі речі, комфортне життя, молодого коханця та…наркотики Аліні Чірковій.

Усім батькам треба добряче подумати, куди ви віддаєте своїх дітей, бо принаймні у Центрі польської культури, окрім польської, їх можуть навчити як правильно зривати золоті прикраси з людей. Саме за це була засуджена Чіркова. Як вживати наркотики, а ще, не дай Боже, заразити якоюсь хворобою.

Читайте також  У всіх школах України з вересня запровадять коригуюче навчання: що це таке

Довідково. У 2007 році Івано-Франківській міський суд визнав Аліну Черкову винною у вчинені злочину передбаченою ч.2 ст.187 КК України та призначив їх покарання – 1 рік 11 місяців обмеження волі.

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело