Пилові бурі і спека до +35: українців терміново попередили про зміну атмосферного фронту

Пилові бурі і спека до +35: українців терміново попередили про зміну атмосферного фронту

Спекотна погода затримається в Україні до кінця тижня

Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода в середу, 23 червня. Чого очікувати від підступного Сонця.

Про це вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, детально розповівши про кожен регіон.

У більшості областей протягом дня буде від 30 до 35 градусів тепла, і на карті добре видно, що така спека зараз у всій Західній Європі, і гарячі градуси дійшли і до нас.

На півдні та заході України можуть піти локальні дощі з грозами, тому в горах варто бути більш обережним. Але, все одно, при цьому буде досить жарко.

Варто акуратно бути з недопалками, багаттями і мангалами. З підпалом трави і сміття балуватися також не потрібно.

Розповіла Наталка Діденко і про пилові бурі, які можливі при подібній синоптичній ситуації. Востаннє вона спостерігалася в столиці в середині квітня.

У середу, 23 червня очікується суха спекотна погода з температурою повітря 32-34 градуси тепла. Така спека протримається до середини тижня, і тільки в неділю опуститься до 27-29 градусів тепла.

“Витягуйте всі свої лляні сукні, відкриті блузки і тоненькі футболки, шорти і “бретельки”, тому що часом не встигаєш переносити всі літні речі)). Порадуйте себе і людей навколо світлими квітами і квітковими орнаментами” – сказано в повідомленні.

Читайте також  Журналіст провів аналогію між трагедією в Шереметьєво і ДТП в Україні

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело