Categories: Гроші

Скільки зірки заробляють в Інстаграм: розкрито несподівані факти щодо гонорарів (ФОТО)

Скільки зірки заробляють в Інстаграм: розкрито несподівані факти щодо гонорарів (ФОТО)

Журналісти з’ясували, що під час карантину артисти почали активно заробляти у соціальних мережах, зокрема, в Інстаграм, аби повноцінно компенсувати брак надходження коштів зі втрачених концертів. Блогери зароблять величезні гроші завдяки своїй фантазії та вдячній аудиторії.

Як інформують “Факти”, молода дружина Віктора Павліка та блогер-початківець Катерина Репяхова заявила, що у важкі часи вона непогано заробляє в соцмережі.

“Дякуємо Господу, що ми живемо в такий час, коли є Інстаграм, нормальний під час карантину план В, така фінансова подушка безпеки. Я планую вкладати в неї десятки тисяч доларів, я ставлю на це ставку хорошу. Тому що це круто працює в поєднанні з публічним чоловіком. Навіть зараз останній інфопривід у мене охоплення збільшив в 2 рази. Тут гріх цим не скористатися. Моя мета — стати хорошим блогером, і все зробити для того, щоб Віктор Франкович на пенсії не морочився, відчував себе круто”, — каже Репяхова.

І хоча Катя вирішила не називати конкретні суми за свої рекламні послуги в мережі, інші зірки були більш відвертими. Наприклад, дочка Олі Полякової, Маша, почала отримувати від рекламодавців пропозиції про співпрацю ще 2 роки тому.

“Я пам’ятаю, коли у мене стукнуло перші сто тисяч передплатників. Я була тоді на Балі з мамою. І мені перший раз написали: “Ми вам заплатимо гроші, ви зробите нам рекламу”. Для мене це був шок, я тоді запитую маму: “Мамо, а що робити?”. А вона виставляє такі ціни, що мене не взяли. Якщо я не помиляюся, це було дві вісімсот. Потім я вже сама дійшла до того, що треба трошки ціни знижувати, і зараз все добре”, — поділилася Маша Полякова.

Ще на початку 2021 дівчина не приховувала в шапці профілю, її рекламне Сторіс коштує 600 гривень + пост 1600. Однак зараз Маша видалила цю інформацію, і можна припустити, що зі збільшенням кількості підписників міг злетіти вгору і прайс зіркової дочки.

А ось ведучий Тимур Мірошниченко зізнається, що його розцінки дуже доступні для рекламодавців.

“Це може бути 100 доларів за публікацію, може бути більше. Але це не постійна історія, я не особливо заробляю на Інстаграм”, — говорить Тимур Мірошниченко. На відміну від нього, дружина Інна вже кілька років займається блогерством, і, до речі, досить успішно.

“Середня сума, яку я заробляю, це 2000 грн на серії сторіс і 4000 — реклама в пості. сторіс замовляють набагато частіше, тому що ти більше можеш показати. Незважаючи на те, що охоплення менше, все одно краще продавати в сторіс. Я щомісяця плюс-мінус намагаюся підрахувати, скільки заробляю. Але рахую близько півроку. І найменше це було 30 тис грн, найбільше — 70 тис. Це круто, тому що я приблизно стільки заробляла, коли працювала адвокатом, і моя робота була пов’язана із суцільним стресом. А тут я не стресую, сиджу собі вдома, час від часу щось рекомендую. Незважаючи на те, що я дуже вибірково ставлюся до того, що рекомендую. Все одно запитів на рекламу багато”, — каже Інна Мірошниченко.

Вражає своїм заробітком за пост в Інстаграм і ведучий Анатолій Анатоліч.

“Коштувати це може близько 20 000 гривень, якщо це комерційний, може більше, дивлячись на те, який це бренд і на скільки комфортно мені з ним працювати”, — поділився ведучий каналу “Україна”.

sviti

Recent Posts

Такі підуть до армії: у Генштабі розповіли, на кого з обмежено придатних розраховують

Такі підуть до армії: у Генштабі розповіли, на кого з обмежено придатних розраховують Статус давали…

6 години ago

На всіх українців із 17 липня очікує велика зміна: що запроваджують

На всіх українців із 17 липня очікує велика зміна: що запроваджують В Україні із 17…

8 години ago

Не 2024-ий: переможець “Битви екстрасенсів” назвав рік закінчення війни

Не 2024-ий: переможець "Битви екстрасенсів" назвав рік закінчення війни Український екстрасенс і ясновидець Валерій Шатилович…

10 години ago

“Несамовитий холод пре в ці області, прогнозом стривожені навіть синоптики”: де буде мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?

"Несамовитий холод пре в ці області, прогнозом стривожені навіть синоптики": де буде мороз у -10…

12 години ago

Кому не треба йти до ТЦК за новим законом про мобілізацію

Кому не треба йти до ТЦК за новим законом про мобілізацію Кому не треба йти…

14 години ago

Всесвітній скандал! Вже навиступалися! Україну хочуть дискваліфікувати з Євробачення. Причина вас шокує – деталі…

Всесвітній скандал! Вже навиступалися! Україну хочуть дискваліфікувати з Євробачення. Причина вас шокує – деталі... Пoляки…

16 години ago

This website uses cookies.