Підозрюваний у вбивстві 7-річної Марії Борисової наклав на себе руки: у записці попросив вибачення

Підозрюваний у вбивстві 7-річної Марії Борисової наклав на себе руки: у записці попросив вибачення

Чоловік наклав на себе руки в херсонському СІЗО

23 квітня 2021 року стало відомо, що в херсонському СІЗО наклав на себе руки підозрюваний у зґвалтуванні і вбивстві семирічної Марії Борисової.

Загиблий попросив вибачення у своєї дочки в залишеній передсмертній записці. Він перебував у камері всього лише з одним сусідом, адже боялися, що інші затримані можуть влаштувати самосуд над підозрюваним.

“Підтверджуємо смерть цього підозрюваного. Він повісився в СІЗО. Повідомлення про це в поліцію надійшло сьогодні о 6.14”, – заявляє речник поліції Херсонської області Тетяна Пшонь.
Трагедія з Марією Борисовою сталася в селі Щасливе. Ольга Золотонос – спікер Південного міжрегіонального управління з питань виконання покарань Мін’юсту – заявила, що зараз проводиться службове розслідування. Правоохоронцям необхідно з’ясувати, за яких обставин помер підслідний.

Досудове розслідування буде закінчено у зв’язку зі смертю чоловіка, підозрюваного в загибелі Марії. Він дочекався, поки його співкамерник засне, а потім порвав на шматки постільну білизну, зробив “мотузку” і повісився, прив’язавши її до віконної решітки.

Читайте також  Путіну кінець! У Європі прийняли доленосне рішення проти Росії. Соратники президента розлючені

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело