Засуджений на 7,5 років Михайло Єфремов подав касаційну скаргу на свій вирок

Російський актор Михайло Єфремов, якого засудили до 7,5 років позбавлення волі, вирішив оскаржити свій вирок. 

Так, стало відомо, що артиста днями доправили в Москву з колонії в Білгородській області для участі в слідчих діях у справах про дачу неправдивих свідчень, які порушили стосовно трьох свідків захисту, які були задіяні у справі Єфремова.

Так, перебуваючи у Москві актор подав касаційну скаргу на законність винесеного вироку. Про це він повідомив в бесіді з членами Громадської спостережної комісії (ГСК) Москви, які відвідали його в московському СІЗО.

За словами артиста, він розраховує, що його скаргу розглянуть, поки вона перебуває в Москві.

Нагадаємо, що Михайла Єфремова було визнано винним у справі про смертельну ДТП, що сталася в центрі Москви 8 червня і в результаті якої загинув чоловік.

Актор майже одразу визнав свою провину і навіть одразу хотів потрапити у СІЗО. У відеозверненні до близьких загиблого актор сказав, що у всьому зізнається та не стане використовувати зв’язки, аби “відмазатись від в’язниці”.

Читайте також  Справа Марківа: рішення щодо апеляції може бути навесні 2020 року Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/world/observe/sprava-markiva-rishennya-shchodo-apelyaciji-mozhe-buti-navesni-2020-go-609836.html

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело