У Тернополі невідомі нападають на містян у парках – “Не встигли оговтатись від обстрілів…”

Тернопільські парки візьмуть під посилену охорону”У Тернополі невідомі нападають на містян у парках – “Не встигли оговтатись від обстрілів…”

У місті відбувається щось неприпустиме

У Тернополі посилять заходи охорони громадян у місцевих парках. Таке рішення довелося ухвалити через безліч повідомлень про напади на городян. Про це стало відомо з повідомлення міського голови Тернополя Сергія Надала.

Він наголосив, що у місті відбувається щось неприпустиме – спочатку хтось відкриває вогонь по дітях, потім з’являються повідомлення про те, що в парках вночі б’ють і грабують молодих людей.

«Люди ще не встигли оговтатися від обстрілу дітей, як з’явилася інформація про побиття та пограбування молодих людей у парках вночі», – обурився тернопільський градоначальник.

Разом із тим правоохоронці спростовують твердження про те, що напади нібито мають серійний характер. Водночас вони підтвердили, що лише за останні кілька днів зафіксовано чотири факти побиття, однак ці випадки між собою жодним чином не пов’язані.

Найчастіше причинами нападів було спільне вживання алкогольних напоїв.

Не зважаючи на це, мер закликав поліцію уважніше ставитися до можливих правопорушень у нічний час, щоб містяни могли безпечно прогулюватися містом.

Читайте також  У столичному парку ліквідували пожежу

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело