Водій виволік школяра за ноги з маршрутки: “Не спрацював проїзний”

Водій виволік школяра за ноги з маршрутки: “Не спрацював проїзний”

Маршрутник застосував фізичну силу по відношенню до дитини

У Південно-Сахалінську, який розташовується на території Далекого Сходу Російської Федерації, на північ від Японії, водій громадського транспорту витягнув дитину за ноги з маршрутки.

Цей конфлікт потрапив на відео. На ньому видно, що водій заходить в кабіну транспорту з сумочкою через плече, штовхає школяра в шию і починає за ноги витягувати його з маршрутки. Хлопець же махає кулаками і вдаряє чоловіка ногою.

Водій бореться зі школярем, скріншот: Youtube
Зараз відомо, що водій був знятий з маршруту і дає пояснення події. Причиною конфлікту, за деякими даними, став непрацюючий проїзний квиток підлітка. Однак на прохання водія вийти з громадського транспорту хлопчик не відреагував, відмовившись виходити з машини самостійно.

У мерії Південно-Сахалінська повідомляють, що за фактом події зараз проводиться перевірка.

“За попередньою інформацією, у школяра не спрацював проїзний квиток. Водій висадив підлітка. При цьому, як видно на зйомці, зробив це із застосуванням фізичної сили. Приватний перевізник, на якого працює водій, обслуговує муніципальні маршрути давно. Сам водій також раніше не мав нарікань. У зв’язку з тим, що трапилося піднято питання про розірвання з ним трудового договору”, – кажуть в адміністрації області.

Читайте також  На Львівщині суд звільнив від покарання водія, що на смерть переїхав людину і втік

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело