На Житомирщині під потяг потрапив 17-річний юнак, залишився без ніг

На Житомирщині під потяг потрапив 17-річний юнак, залишився без ніг


Постраждалий від наїзду поїзда,17-річний хлопець, залишився без ніг / фото Facebook БФ “Єлеон”

Сьогодні близько 20:00, в місті Малин Житомирської області, під потяг потрапив 17-річний юнак. Внаслідок надзвичайної поді хлопець залишився без ніг. Про це повідомляє ГУНП у Житомирській області.

До правоохоронців звернувся батько юнака, який повідомив, що його син потрапив під електропотяг.

Поліцейські попередньо встановили, що постраждалий приблизно в 18:50 год., спільно з 15-річним другом залізли на дах електропотяга сполученням «Коростень-Київ», який прямував до м. Малина.

Пізніше у старшого товариша задзвонив мобільний і він переліз на інший вагон, запропонувавши другу зустрітись вже на вокзалі у місті.

На вокзалі у Малині хлопчина не помітив товариша, проте він йому задзвонив та повідомив про трагічну подію.

Постраждалого юнака розшукали поблизу залізничної колії приблизно за 27 метрів від вказаної станції у напрямку м. Малина та терміново госпіталізували до реанімаційного відділення місцевої лікарні з попереднім діагнозом – травматична ампутація нижніх кінцівок.

Поліціянти розпочали розслідування. Попередня кваліфікація події – ч. 2 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України.  Триває встановлення обставин падіння та травмування хлопця.

Нагадуємо, це вже не перший випадок травмування дитини у цій місцині. Також 29 листопада, на перегоні Кордишівка-Голендри Вінницької області. 18-річний Володимир Авдєєв з с. Миколаївка потрапив під потяг.

Читайте також  Через злодіїв у Тернопільській області потяг злетів з рейок

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело