“Напали зі спини”, у Львові побили ветеранів АТО

16 листопада, близько опівночі на проспекті Свободи у Львові без усіляких причин напали та побили двох ветеранів російсько-української війни.

Про це повідомив у facebook потерпілий учасник сутички Андрій Мочурад.

Чоловік розповів, що прогулювався з своїм товаришем, також громадським діячем та ветераном російсько-української війни, Віктором Бараником, проспектом Сводоби. Час був близько опівночі і без будь-яких причин на них зі спини напали троє молодиків спортивної тілобудови, завдавши значних тілесних ушкоджень.

“Зі спини напали троє молодиків спортивної тілобудови. Мені та Віктору завдали тілесних ушкоджень середньої важкості – зокрема, зламаний ніс, зламані зуби, численні забої, тощо. Напад був без жодного приводу у самому центрі Львова”, – повідомляє Андрій Мочурад.

Після побиття нападники намагались накивати п’ятами. Зі слів потерпілого чоловіка, затриманими кривдниками виявились троє працівників поліції, які приїхали до Львова на навчання.

“Після чого, нападаючі пробували втекти. При їх затриманні, виявилось що нападаючі, є діючими працівниками поліції, проте були у цивільному і звісно не показували посвідчень перед нападом.
Не Львівська поліція!

Імена “героїв” Цімерман Павло Романович, Вовчик Богдан Тарасович, Остапович Андрій Васильович. Були у Львові на навчанні поліцаїв”, – розповідає потерпілий.

Також Андрій написав, що навіть у поліцейському відділку нападники вихвалялись, що являються працівниками поліції і їх “відмажуть”.

“Для коментарів, можна телефонувати мені 0633434800.
За наявною інформацію, наразі нападників відпустили. Маєм підростаючих беркутят? Якщо не притиснемо, то не дивуйтесь хто вас битиме на наступному майдані чи під судами.
Прошу максимального поширення, триматиму в курсі події”, – домав постраждалий чоловік.

Читайте також  “Вона перехрестилась і…”: Дівчина у Львові зістрибнула з мосту

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело