Тумани і дощі: погода в Україні на вихідних не сильно порадує

Погода на вихідних в Україні буде похмура і неприємна в більшості областей

 

Погода в Україні на вихідних у більшості регіонів буде неприємна і холодна. У багатьох областях пройдуть короткочасні дощі та очікується посилення туманів і вітру.

Як повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook, в Україну прийде циклон, який принесе з собою дощову погоду в багатьох областях.

“На вихідних циклон з півдня призведе до більшості областей дощі. В суботу на південному сході, в Приазов’ї, місцями в Дніпрі з районами та в східних областях можливі сильні дощі. У неділю в західній частині України опади припиняться”, – повідомила синоптик.

 

 

Вона зазначила, що 31 жовтня та 1 листопада в більшості областей країни буде холодно і тільки на півдні збережеться відносно висока температура повітря.

“31 жовтня – 1 листопада буде холодно. Денна температура повітря знизиться до +7 +11 градусів, на півдні та південному сході тепліше, +10 +14 градусів”, – написала Діденко.

У Києві перехід від жовтня до листопада також буде дощовим і прохолодним і Наталка Діденко попередила про сильних туманах.

“У Києві перехід з жовтня на листопад таке – сиро, з туманами, дощами та похолодання до +7 градусів. Тумани ще й сприяють зависанню шкідливих домішок у повітрі, тому на вихідних шопінг не дуже доречний. Краще якомога далі від трас і автомобілів”, – порадила синоптик.

Читайте також  Пошуки тривали майже 5 годин: на Житомирщині поліцейські у нічному лісі розшукали матір з донькою

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело