У Києві таксист зґвалтував керівницю юркомпанії й намагався задушити

У Голосіївському районі водій таксі зґвалтував і побив клієнтку, яку забрав біля нічного клубу.

Як стало відомо OBOZREVATEL із власних джерел, це трапилося вранці 18 жовтня. Молода жінка, яка очолює столичну юридичну компанію, відпочивала з подругою в розважальному закладі. Перед його закриттям вона подзвонила в таксі “Рапід”, щоб поїхати додому.

На замовлення приїхав Volkswagen Passat, і жінка сіла на заднє праве пасажирське сидіння. Через кілька хвилин водій звернув у лісопаркову зону, а коли клієнтка запитала, куди він їде, чоловік розлютився, став кричати на неї, а потім зупинив машину.

Він пересів до жінки на заднє сидіння, почав роздягати, проте вона чинила опір. Злочинець став душити свою жертву, завдав ударів по голові, а потім зґвалтував.

Після події таксист наказав жінці одягтися й відвіз її додому. Постраждала одразу ж звернулася в поліцію і викликала швидку допомогу.

За інформацією джерел OBOZREVATEL, підозрюваний затриманий, він уже надав зізнавальні показання. Виявилось, що 45-річний чоловік зареєстрований в одному з сіл Тячівського району Закарпатської області, в столиці орендував житло і “таксував”.

“Ми ж не поліція!”

На сайті служби таксі в розділі “Вакансії” вказано вимоги до водіїв. Ті, хто хоче працювати на автомобілях компанії, не повинні бути судимими, аферистами, ледарями і т. д.

А ось до охочих заробляти на своєму автомобілі вимоги набагато простіші. Особливих, по суті, немає.

Наш журналіст подзвонив у службу таксі і представився водієм, який хоче працювати на своїй машині. Контактна особа, такий собі Анатолій Володимирович, розповів, що ніяких довідок, а також страховку надавати не потрібно.

“Ми ж не поліція! Ми диспетчерська служба, даємо роботу, платимо за це податки, а все інше – це вже на вас. Беріть тільки права й техпаспорт. Наберіть мені завтра й приїжджайте на проспект Корольова, 11”, – розповів чоловік.

Читайте також  “Згвалтував і задушив рідну матір”: Україну приголомшив вчинок 16-ти річного нелюда

Єдине, чим поцікавився “рекрутер”, це чи не був претендент занесений до чорного списку водіїв та наскільки чистий автомобіль.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело