В мережу потрапили переговори таємного вертольота Росії в небі над Кримом (відео)

Українські волонтери перехопили в небі над Кримом радіоефір новітнього прототипу вертольота радіоелектронної боротьби військово-космічних сил Росії Мі-8МТПР-1. Про це повідомляє InformNapalm.

Зазначається, що докази перебування на території Криму новітніх прототипів вертольотів радіоелектронної боротьби Мі-8МТПР-1 передали волонтери групи “Армія SOS”.

Волонтери стверджують, що прослухавши ефір, їм вдалося дізнатися про місця базування, позивні, частоти, відпрацьовані маршрути та результати навчальних застосувань засобів радіоелектронної боротьби Росії.

Вертольоти було виявлено та підтверджено під час чергового сеансу блокування бортовими комплексами радіоелектронного придушення авіаційного діапазону частот у березні 2017 року. Зазначається, що досі не вдавалося зафіксувати їхнє використання на території Криму.

“Вертольоти цього типу можуть бути використані РФ з кримського плацдарму у разі подальшої ескалації та втілення планів нападу на територію України з підтримкою авіації”,– повідомили волонтери.

Додамо, що новітні російські прототипи вертольотів Мі-8МТПР-1 призначені для прикриття груп фронтових бомбардувальників і/або армійської авіації від засобів протиповітряної оборони.

Читайте також  Врaжaючa історія нeймoвірнoгo “вocкреcіння” дитини на Закарпатському курорті

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -